Legfrissebb anyagok
- A processzor tokozásán szállítja a memóriát a GMKtec legfrissebb mini PC-je
- Fél évszázados Apple jubileumot ünnepel a 8BitDo ízig-vérig fém billentyűzete
- Nem csak nagy, de gyors is az LG önerőből AI felskálázást biztosító monitora
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Szó szerint kifüstöli az AI-t a Közel-Keleten Irán
PROHARDVER! témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nem csak nagy, de gyors is az LG önerőből AI felskálázást biztosító monitora
- A processzor tokozásán szállítja a memóriát a GMKtec legfrissebb mini PC-je
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- OLED TV topic
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
Mass Effect 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
GypsFulvus2
őstag
No azért annyira pancser csak nem vagyok, ha végig tudtam tolni utolsó előtti nehézségi fokozaton (ezt a francos Oculust leszámítva)
Mirandát épp azért vittem, hogy wrap-oljon, Mordin meg égesse a pajzsot. De kimakszolva a tulajdonságaikat is alig sebeztek rajta. Én meg pumpáltam nehézpisztollyal, de eléggé csekély eredménnyel. Aztán miután belement egy tár, jobbára már csak menekültem. No mindegy, majd legközelebb kipróbálom az általad javasolt Thane/Garrus vagy Zaed/Garrus párost, páncéltörő lőszerrel. Mikor kijön a 3. rész, még egyszer úgy is végigjátszom az egész trilógiát.
Tényleg, arról van infó, hogy az mikor lesz? 2012?
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
Mass Effect 2
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Szép! HP EliteBook 855 G7 Fémházas Strapabíró Laptop 15,6" -65% AMD Ryzen 3 PRO 4450U 16/256 FHD
- Logitech G923 + állvány (PS5/PS4/PC) újszerű
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FULL HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- HP EliteBook 735 G6,FHD,13.3",AMD Ryzen 5 3500U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- ZTE Blade A36 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Toshiba KIOXIA XG8 4TB M.2 Gen4 SSD (7,000 MB/s and 5,800 MB/s)
- 2db Kolink kontinium 1200w platinum
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mirandát épp azért vittem, hogy wrap-oljon, Mordin meg égesse a pajzsot. De kimakszolva a tulajdonságaikat is alig sebeztek rajta. Én meg pumpáltam nehézpisztollyal, de eléggé csekély eredménnyel. Aztán miután belement egy tár, jobbára már csak menekültem. No mindegy, majd legközelebb kipróbálom az általad javasolt Thane/Garrus vagy Zaed/Garrus párost, páncéltörő lőszerrel. Mikor kijön a 3. rész, még egyszer úgy is végigjátszom az egész trilógiát.