Hirdetés
- Majdnem 5 GHz-en ketyegett egy GPU, ami új rekordnak számít
- Hamarosan AI fogja intézni a terméktámogatást az Intelnél
- Belesajdulhat a nyakunk, ha túl közelről akarjuk nézni a Thermaltake monitorát
- Lazán legyint a hagyományra az In Win új háza
- A szokottnál testesebb hangsugárzókkal jön az Akko heasetje
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Projektor topic
- Asztrofotózás
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- HP notebook topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Mass Effect 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
GypsFulvus2
őstag
No azért annyira pancser csak nem vagyok, ha végig tudtam tolni utolsó előtti nehézségi fokozaton (ezt a francos Oculust leszámítva)
Mirandát épp azért vittem, hogy wrap-oljon, Mordin meg égesse a pajzsot. De kimakszolva a tulajdonságaikat is alig sebeztek rajta. Én meg pumpáltam nehézpisztollyal, de eléggé csekély eredménnyel. Aztán miután belement egy tár, jobbára már csak menekültem. No mindegy, majd legközelebb kipróbálom az általad javasolt Thane/Garrus vagy Zaed/Garrus párost, páncéltörő lőszerrel. Mikor kijön a 3. rész, még egyszer úgy is végigjátszom az egész trilógiát.
Tényleg, arról van infó, hogy az mikor lesz? 2012?
Új hozzászólás Aktív témák
Mass Effect 2
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Villanyszerelés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Amazon Prime Video
- Gitáros topic
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Dell Pro Plus 14 Core Ultra 5 238V 32GB 1000GB FHD+ TouchScreen ProSupport Plus gar: 2028.10.07
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060 (ELKELT)
- Lenovo T495 Ryzen 5 pro 3500U, 8-16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, újszerű állapot, számla, garancia
- KÉSZLETKISÖPRÉSI UltraAkcióóó! MacBook Air M4 16GB 256GB Garancia - több színben!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mirandát épp azért vittem, hogy wrap-oljon, Mordin meg égesse a pajzsot. De kimakszolva a tulajdonságaikat is alig sebeztek rajta. Én meg pumpáltam nehézpisztollyal, de eléggé csekély eredménnyel. Aztán miután belement egy tár, jobbára már csak menekültem. No mindegy, majd legközelebb kipróbálom az általad javasolt Thane/Garrus vagy Zaed/Garrus párost, páncéltörő lőszerrel. Mikor kijön a 3. rész, még egyszer úgy is végigjátszom az egész trilógiát.