- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Döbbenetesen sok energia kell az érkező Nova Lake működéséhez?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
- TCL LCD és LED TV-k
- Ez a pehelysúlyú egér talán még egy jeti kezébe is passzol
- Vezetékes FEJhallgatók
- A Sony szerint a PlayStation 5 konzolokat még nem érinti a memóriahiány
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szasinka
tag
A hangkártyához igen de a videókártyához az van ami a legjobban bevált (talán 94-es de ez nem biztos mert most nem otthon vagyok). A bioware honlapján is nézelődöm/kérdezősködöm és van egy két tipp amit kipróbálok hátha segít (munka után neki esek egyből az tuti, van akinek valamitől valahogy jobb lett, reménykedem én is). Egyébként meglepően sok game crash van. Van akiknek teljesen játszhatatlan a sok fagyástól...
A bioware-es minőségis ember is elismerte, h sok gond van de igyekeznek a patchel.... addig is küldjük el a system infót meg a részleteket... kedvesek. Akinek nincs semmi baja az boldog lehet (én meg irigy rájuk
)
Új hozzászólás Aktív témák

- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- World of Warships
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Húszmillió mobilara adta ki a Honor a tízparancsot
- Synology NAS
- Parkside szerszám kibeszélő
- Döbbenetesen sok energia kell az érkező Nova Lake működéséhez?
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Napelem
- További aktív témák...
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 512GB 14" áthajtós-érintős FHD+ Gar.: 1 év
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Akció!!! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 1000GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
A bioware-es minőségis ember is elismerte, h sok gond van de igyekeznek a patchel.... addig is küldjük el a system infót meg a részleteket... kedvesek. Akinek nincs semmi baja az boldog lehet (én meg irigy rájuk
)