Hirdetés
- Vegyes társaság jött a szombati hardverbuliba
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
Új hozzászólás Aktív témák
-
Romvr
őstag
Már itt is folyik a vita a: Pogány Warezolók, meg az Angyali ellen-warezolók között. Jó lenne ha ezt a dolgot nem így fognátok fel. Nézzük:
Aki illegálisan letölt egy játékot az több okból is teheti (most Magyarországról van szó):
- Napi 8 óra munkával keres 65 ezer forintot, panelban él aminek a rezsi költsége 40-50 ezer forintra tud rúgni. És akkor marad 10-20 ezer forint ételre, tisztítószerre...stb. Nagy nehezen kispórol magának egy gépre valót, hogy szabad idejében ne csak a parkolót, vagy a Mónika show-t tudja bámulni. És igen. Ha megjelenik egy játék nem biztos hogy azonnal rohan a boltba és kiad érte 15-ezer forintot. Főleg ha az illető egyedül neveli a kiskorú gyerekét.
- Manapság a demó mint olyan csak a politikában van jelen Demo-krácia (most tessék nevetni
). A játékfejlesztők leszoktak róla hogy kipróbálható verzióval örvendeztessenek meg minket. Így más lehetőség nem lévén letöltöd és kipróbálod a teljessel. Ha úgy érzed megéri akkor elmész és megveszed. Ha nem akkor letörlöd és nem dobtál ki 10 ezreket csak úgy.Én ezt a két eshetőséget találom.
Azok akik nagyon az ellen tábort erősítik:
Félre értés ne essék én már vettem meg jó pár játékot. Itt figyel a polcomon jó néhány cím amit érdemesnek találtam a megvásárlásra (Eredeti AVP első rész 1500 forint volt
)
Lenne néhány kérdésem:
- Te még életedben nem játszottál nem 100%-osan legális játékkal? Akkor örülj neki hogy ilyen anyagi helyzetben vagy, illetve a rokonságod ilyen anyagi helyzetben van.
- Minden játék ami megjelent és tetszett a címe elrohantál és megvetted? Ha igen nem mondtad sokszor hogy "Ezt a pénzt másra is költhettem volna!" ?Radikális példák felsorolásával csak magadat járatod le Revan. Mert ez a Tesco-s beszólás nagyjából ilyen szintű volt: Agyon szoktad csapni a szúnyogokat? Akkor biztosan szabad idődben óvodásokat gyilkolsz!
Lehet ilyet játszani: Én mondok valamit, kiforgatod, felnagyítod és arra írsz valamit. Csakhogy ez a hülyék sportja. Aki nem követett el még életében bűnt az tényleg lehet büszke magára, de ne verje a mellét rá. Mert aki nagyon dübörög, hogy fúj te tolvaj, gyilkos, hazaáruló, általában annak is van vaj a fején bőven. Tessék elgondolkozni.
Új hozzászólás Aktív témák

- Újszerű - CORSAIR TX550M 550W moduláris ATX 80 Plus GOLD tápegység
- iPhone 12 64GB fehér
- Bontatlan Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) + hűtött VRM-es Z890 alaplap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- Printive - 3D nyomtatás - kedvező árak - azonnali árajánlat
- AOC Q27G4ZR 1440p IPS 27" 240Hz 1ms G-Sync monitor 2.5 év garanciával
- Dell Precision 7760 64GB/ 1TB/ 27% Áfás!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Új MSI Modern 15 FHD IPS Ryzen5 7530U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Graphics Win11 Garancia
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Már itt is folyik a vita a: Pogány Warezolók, meg az Angyali ellen-warezolók között. Jó lenne ha ezt a dolgot nem így fognátok fel. Nézzük:
). A játékfejlesztők leszoktak róla hogy kipróbálható verzióval örvendeztessenek meg minket. Így más lehetőség nem lévén letöltöd és kipróbálod a teljessel. Ha úgy érzed megéri akkor elmész és megveszed. Ha nem akkor letörlöd és nem dobtál ki 10 ezreket csak úgy.