Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Romvr
őstag
válasz
zolomon17
üzenetére
Egyszerűen: GiveBonusTalent 50 (Nem vagyok benne 100). Gondoltam, hogy má' mé' ne?
De lehet majd kezdek egy Adept-ot és adok neki Rifle skill-t Az úgy nagyobb vicc
Páncélra kellene még és akkor olyan Adept-em lenne hogy nincs aki kinyírja. Belegondolva ilyen lenne:
HMWA X Rifle, Összes Adept képesség, Hazard X nehéz páncél (640 pajzs), Legjobb bio implant és még pluszba jönne ugye a saját bio pajzs képessége. Szerintem a legnagyobb csatában úgy sétálnék mint a virágos réten.
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók

Aktív témák
- Arc Raiders
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Eredeti játékok OFF topik
- Hivatalos: jön PC-re a Death Stranding 2, és nem is kell sokat várni
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Autós kamerák
- OLED TV topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 M.2. NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4518, 100% Akksi
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 M5 1TB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPad Air 5.Gen 64GB 100% (1év Garancia)
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
De lehet majd kezdek egy Adept-ot és adok neki Rifle skill-t Az úgy nagyobb vicc
Páncélra kellene még és akkor olyan Adept-em lenne hogy nincs aki kinyírja. Belegondolva ilyen lenne: