Hirdetés
- Milyen házat vegyek?
- Apple asztali gépek
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen alaplapot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Mától kapható az IP69K védelmével világelső Blackview MEGA 12 tablet
- Gamepad
Új hozzászólás Aktív témák
-
tiv83us
veterán
"na én arra gondolok, amiket a map nem mutat, csak a hudon lévő kicsi, ha közel mész. Ki lehet szállni, megbabrálni, és akkor "surveyed" ként már feltűnik a mapon is. Ilyen ilithium ore, meg gold, meg hasonlók, volt heavy metal is, bányák vagymi. Ha felmérem, egy sárga rudat tűz bele az ember.
Na és ebből sok van?"Oszinten....passz. En kb minden masodik bolygon rabukkanok egy ilyenre.
"mi viszont hatalmas gáz, hogy a bolygókon lévő épületek, űrállomások, bolygó felszíne alatt lévő ojjektumoknak összesen kb 4-5 változata létezik, csak a dobozok máshol vannak de az alaprajz ugyanaz."
Ja, ez eleg gaz valoban. Illett volna legalabb 4-5x ennyi variaciot, terkepet beletenni.
"De legalább sok van, még egy lépést sem tettem a main quest irányába, mégis már vagy 23-as szintű vagyok, annyit mászkáltam bolygókra, pedig csak pár clustert fedeztem fel teljesen."
Oda se neki, nekem ket 60-as karim van, /egy ruthless colonist soldier, meg egy earthborn war hero asszony/ az utolso 5-6 szint eleresehez, mar Krogan seggeket is csokolgatnal, csakhogy egy kis XP-t kapj.

Mondjuk egyszeri vegigjatszasbol nem is fogod kimaxolni a karaktert, utana pedig mar Insane-en az igazi, mikor az Eden Prime-ot is masfel-ket ora mig megcsinalod, olyan hosszuak a kuzdelmek...
/Toltodnek vissza az ellenseg shield-jei, szivosak, sebeznek mint az allat.../.
Szoval ne izgulj, 60. szinten is jokat fogsz vele szorakozni
Új hozzászólás Aktív témák

- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Futás, futópályák
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Óra topik
- Elektromos autók - motorok
- Milyen házat vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Apple asztali gépek
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciàval
- Samsung 970 EVO PLUS NVMe M.2 ssd 1 TB
- Latitude 7420 2-in-1 14" FHD IPS kihajtható érintő i7-1185G7 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad Gaming 3 Laptop! I5 12450H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512+256 SSD
- Pioneer MVH-S420BT - USB MP3 AUX, Android kompatibilis, Pioneer Smart Sync, iPod Direct Control
- Apple iPhone 14 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Sony TA-F830ES erősítő + Sony ST-S730ES rádió tuner
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Asus A31 PLUS TG ARGB 650W
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1 gamer laptophoz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest