Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Blu-ray lejátszók
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED TV topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Webes drivert fejleszt a Razer
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Apollyon
üzenetére
Ez valamennyire spoileres.

Femsheppel van egy hülye szitu. Tegyük fel, hogy beszélgetsz Kaidennel, így kezd alakulni a románc. De közben beszélgetsz Liarával is, így vele is. Aztán jön a Virmire-i küldetés előtt közvetlen, mikor mindketten rád rontanak és dönteni kell közöttük, ott választod Liarát. Aztán ezután a küldetésen meg hagyod meghalni Kaident, ha már nem őt választottad love interestnek, úgy is mindegy neki.

Ez esetleg akkor üt a legnagyobbat, ha renegade karit csinálsz. "renegade bitch" Nekem olyan még nem volt, én csak a paragon döntésekre tudom rávenni magam.
---
Amúgy igen, mások a dolgok. A femshep + Liara románcot mindenképp próbáld ki. Talán az adja leginkább át a játék lényegét.
Hmm, amúgy bár ilyesmire nem vetemednék, de az ME2-ben Garrust is el lehet csábítani. ME3-ban meg lehet folytatni, van róla pár igen vicces videó a neten.
Új hozzászólás Aktív témák

- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest