Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Apollyon
üzenetére
Ez valamennyire spoileres.

Femsheppel van egy hülye szitu. Tegyük fel, hogy beszélgetsz Kaidennel, így kezd alakulni a románc. De közben beszélgetsz Liarával is, így vele is. Aztán jön a Virmire-i küldetés előtt közvetlen, mikor mindketten rád rontanak és dönteni kell közöttük, ott választod Liarát. Aztán ezután a küldetésen meg hagyod meghalni Kaident, ha már nem őt választottad love interestnek, úgy is mindegy neki.

Ez esetleg akkor üt a legnagyobbat, ha renegade karit csinálsz. "renegade bitch" Nekem olyan még nem volt, én csak a paragon döntésekre tudom rávenni magam.
---
Amúgy igen, mások a dolgok. A femshep + Liara románcot mindenképp próbáld ki. Talán az adja leginkább át a játék lényegét.
Hmm, amúgy bár ilyesmire nem vetemednék, de az ME2-ben Garrust is el lehet csábítani. ME3-ban meg lehet folytatni, van róla pár igen vicces videó a neten.
Új hozzászólás Aktív témák

- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Raspberry Pi
- Nintendo Switch 2
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- TCL LCD és LED TV-k
- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
- Hobby elektronika
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
- Xiaomi Redmi Note 12S 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 7 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku :84%
- darkFlash GR12 Darkstorm Blue/Green
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G4 SFF brand számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD UHD630 250W WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs