- Projektor topic
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- SSD kibeszélő
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Képhibák a GeForce-on? Az NVIDIA szerint egy Windows frissítés okozza
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
TommyGun
őstag
válasz
Anonymus X
üzenetére
- UAC, köszi, nem volt elöttem win7-es gép, mivel 1x kikapcsolom telepítésnél nem jegyeztem meg a nevét
- az UAC nem arról szól hogy nem rendszergazdaként futtatod az alkalmazásokat, (ha jól emléxem) hanem, hogy egy alacsony prioritású program ne tudjon parancsot adni egy felsőbb prioritású programnak (aka system application) végülis jogos, ebből a szempontból, hogy nem teljes joggal indítja, én kérek elnézést
- Azért van különbség a között, hogy nem működik jól a program és elszáll hibaüzivel minthogy semmi sem történik amikor elindítasz egy exe-t
- Nagyon régóta nem tudtam olyan programot használni ami ilyen jogsit kérne, max a warez feltörős csodahack progik
- Az én beállításaim úgy jöttek ide hogy felraktam a gépemre mikor hazaértem és megnéztem mert amúgyis terveztem vele játszani, nekem jelenleg a win7en fent van az összes mass effect és mindegyik gond nélkül indul "rendszergazdai" jog nélkül is, ezért írtam amit írtam, hogy nem hiszem hogy ez lenne a probléma, de amint kiderült nem is ez volt, hanem hogy felkelett peccselni mert win8-on nem fut rendesen.
- Nem igazán értem milyen meglepetés ért amikor válaszoltam, nem volt sem személyeskedő sem kioktató, szimplán leírtam a véleményem, ha neked az bántó hogy szerintem nem jó fele tapogatóztál szerintem akkorén kérek elnézést.
Új hozzászólás Aktív témák

- Projektor topic
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Okos Otthon / Smart Home
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Android szakmai topik
- Milyen NAS-t vegyek?
- No Rest for the Wicked
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- Oppo A14 4/64GB / 12 hó jótállás
- Apple MacBook Air 15" 2025 100%(1év Garancia)
- Apple iPad 10th Wi-Fi + Cellular - Silver - 64GB - BONTATLAN - ÚJ
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- LG 75QNED86T3A / QNED / 75" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs