Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
G4ga
őstag
válasz
Zoli133
üzenetére
annyit irtatok erröl az Origines történetröl, hogy ma délelött melobol felhivtam az Ea--t hogy hogy müködik a dolog. Ugyiy akartam már velük beszélni hát két legyet ütök egy csapásra alapon én is beprobálkoztam.
Balázs nevü emberkével beszélltem és mérhetetlenül segitökészen elmondott mindent s9t, egy emailbe elis küldte mit hogyan.Fénykép kell a dobozról ( Feltétlen EA-nek kell lenni a kiadásnak ), a kulcsról és ha van a számláról. Mondtam nekem sajna az már nincs mert külföldröl van a játék, és már nincs meg. Mondta hogy semmi gond, irjam rá egy fecnire ( ezen beszartam az emalibe is igy van irva, tegyek oda egy fecnit amin szerepel a problémám azonositó száma ).
Monta hogy valami régi accountott igy összefüz maj d az Originsessel.
Kérdésem a kövi: Ha beteszik nekem az originsbe ugy nem kell majd folyton az Originsröl telepitenem és inditanom a Me 1-et? Müködik az majd lemezesröl is ugye?
Ill. a Me2vel is ez a kérédés. az is müködik majd lemezröl és Origins nélkül?
Tényleg jól néz ki hogy mind a három rész ott lenne a profilomba, de ha csak onnan lehet majd játszani akkor inkább nem kell... nem rakaszkodom ehhez a bughalmaz rendszerhez
Válaszokat elöre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák

- Sweet.tv - internetes TV
- Torrent meghívó kunyeráló
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Nyomtató topik
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Revolut
- Milyen széket vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Autós topik
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- További aktív témák...
- iPhone 17 512 GB Párakék - Bontatlan - 1 év gyári Apple garancia, Hivatalos Apple Resellertől!
- Kingston 240GB Sata SSD
- AMD Ryzen R7 5800X / Beszámítás OK!
- Lenovo Yoga 7 2-in-1 OLED Ryzen 5 8640HS 16GB /512SSD/1év gari
- Dobozos Asus VivoBook S 15 Laptop 15,6" -30% Snapdragon X Elite 32/1TB 3K OLED 120Hz
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 100/100 - 0Perc - WD BLACK SN850P 1TB - Playstation 5
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest