Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
HÁH, VÉGIGTOLTAM!!
Már megvan egy éve, és szerintem igen-igen jóskás gáma, de sose jött össze, hogy végigmenjen. Oszt most a héten felkerült a gépre a kettő, és olyan fasza az eleje - az a pár felvezetö vidi amit láttam - hogy ezt is végig kellett toljam
Most már jöhet a második rész ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A végén -spoiler- mikor azt hiszik, hogy Sepherd halott, és felsétál a dombra, és betolják a zenét, na az nagyon adjaa

Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók

Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- 2018 MacBook Air 13 Retina, i5, 256 GB SSD / 8 GB ram, nemrég hőpasztázva + tisztítva, karcmentes,
- LENOVO ThinkPad s3 YOGA 14",i5-5200U,8GB DDR3,256GB SSD, WIN10,TOUCH
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- HP EliteBook 830 G8 11.Gen i5 16/256GB Gyári magyar bill, kb.0 perces, üzletből, 12 hó garanciával
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
Üzleti előfizetők hirdetései
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 4100 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB Asus Vento AD DeepCool 400W
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Bomba ár! HP ProBook 430 G6 - i5-8265U I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Már megvan egy éve, és szerintem igen-igen jóskás gáma, de sose jött össze, hogy végigmenjen. Oszt most a héten felkerült a gépre a kettő, és olyan fasza az eleje - az a pár felvezetö vidi amit láttam - hogy ezt is végig kellett toljam
Most már jöhet a második rész ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)