Hirdetés
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- SSD kibeszélő
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- OLED monitor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
loszerafin
üzenetére
Google power dolgozik közben...
Ati kártyákat néztem XP driverlistájában (Rage Pro/XL/XC PCI van a hardver hozzáadásánál... azt sem írja ki amit tudom, hogy felismer).
Ati oldalán már nem igazán vannak fenn az ilyen régi kártyák (a keresőlye megtalálja, de a hivatkozott oldal nem létezik -> az indexet adja be)
Hogy miért fagyna egy pci-s kártya agp-s miatt... nem látom okát én sem, viszont a google találatai közt olvastam róla, hogy mach64-gyel valaki úgy járt , hogy amikor áthúz rá egy ablakot, akkor lehal a gépe
Akkor pontosítom a kérdést: Használ valaki nvidia kártya mellett régi pci-s kártyát?
Tapasztalatokról érdeklődök S3 és Ati pci kártyák másodlagos kártyaként való használatával kapcsolatban windows XP alatt...
Új hozzászólás Aktív témák
- GIGABYTE XTREME RTX 3080 Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- EVGA FTW3 ULTRA RTX 3080 Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- EVGA GeForce RTX 3080 FTW3 ULTRA GAMING 10GB GDDR6X (10G-P5-3897-KR) Videokártya
- 27% - GIGABYTE RTX 3080 Ti OC 12GB GDDR6X GAMING Videokártya! BeszámítOK
- Sapphire PULSE AMD Radeon RX 7900 GRE 16GB - Csere is
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12/128GB Fekete / 12 hó jótállás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 8700 16GB DDR4 512B SSD RX 6650 XT 8GB Zalman N5 OF ADATA 600W
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest