- OLED monitor topic
- Egér probléma
- Fujifilm X
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Azonnali notebookos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
aginor
veterán
válasz
--Disztroj-- #8 üzenetére
Sajnálom, hogy tapasztalatod van a témában és remélem nem bántottalak meg.
Sajnos sok esetben a depresszió olyan kórképet alkot, amikor a változtatás nagyon nehéz, vagy egyszerűen lehetetlen. Ilyen esetekben nem segít a változás sulykolása, inkább tud ellenkező hatást elérni, mert nyomás alá helyezi az alanyt, ahelyett, hogy tehermentesíteni. Ugyanakkor egyáltalán nem mindegy, hogy az illetőnek milyen problémái vannak. Enyhébb és/vagy kezdődő esetekben valóban megoldás lehet egy egyszerű életmódváltás (de bárcsak olyan egyszerű lenne az a mai világban).
A gyógyszer és az ilyen kütyük gyors (azonnali?) és egyszerű megoldást kínálnak, viszont hosszabb távon nemcsak, hogy nem javítják a helyzetet, hanem egyenesen ronthatnak rajta.
Én nem gondolom, hogy ez lenne ennek a kütyünek a valódi célja (rengeteg üzleti ötletem van, pedig nem vagyok jó az ilyesmiben). Ez csak kamu, hogy a bevezetést megkönnyítse és leküzdje az általános ellenállást, de hosszútávon egy nagyon sötét jövőt vetít előre.. Bár remélem, hogy csak negatív vagyok, és nem lesz igazam..
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI MAG B550 TOMAHAWK - Doboz - Garancia
- Simlab gt1+Sparco grid-q+Fanatec gt dd pro szimulátor szett
- Egyben 30k! Videókártyák, ram-ok, cpu-k, gépházak, alaplapok stbstb
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB be quiet! Pure Base 500 FX 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Kolink Observatory RGB A-Data 750W
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest