-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
nesa
veterán
Af nem lesz csak azt hazudja a vaznak mintha lenne, a kezed az AF motor nalam ha jovolt csippant es felvillanat a zold lampa.
Canon vazon tok mind1 mert nincs benne stabilizator, eleg ha visszajelez, azmeg hogy mi kerul az exifbe szinten tok mind1.
En nagyon megbantam hogy eladtam a pentacon 4/200 at total nyitva is szepen rajzolt, valoszinuleg a 135mm es obik kozt is van szepen rajzolo valtozat.
-
-
Petzval
senior tag
A Takumar csúcs annál jobb optika csak a mesében van! A Zeiss Sonnar hasonló csak. A többiek erősen közepesek. Valahol írtam már hogy a német optikák jósági sorrendje Zeiss Pentacon Meyer. Nyilván a két szűlő se készített csúcsot. A Meyer optikák voltak filmeseknél régen az olcsó optikák digitre nem ajánlom.Amúgy te is látod hogy némelyik optika Takumar utánzat.
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- ASUS routerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen notebookot vegyek?
- Battlefield 6
- Samsung LCD és LED TV-k
- Már tudjuk, hogy mikor érkezik az Of Ash and Steel
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Újszerű! HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest