Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen széket vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Pánik a memóriapiacon
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Hobby elektronika
- A következő évtizedbe repíti a NAND hatékonyságát a Samsung új kutatása
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
nesa
veterán
Af nem lesz csak azt hazudja a vaznak mintha lenne, a kezed az AF motor nalam ha jovolt csippant es felvillanat a zold lampa.
Canon vazon tok mind1 mert nincs benne stabilizator, eleg ha visszajelez, azmeg hogy mi kerul az exifbe szinten tok mind1.
En nagyon megbantam hogy eladtam a pentacon 4/200 at total nyitva is szepen rajzolt, valoszinuleg a 135mm es obik kozt is van szepen rajzolo valtozat.
-
-
Petzval
senior tag
A Takumar csúcs annál jobb optika csak a mesében van! A Zeiss Sonnar hasonló csak. A többiek erősen közepesek. Valahol írtam már hogy a német optikák jósági sorrendje Zeiss Pentacon Meyer. Nyilván a két szűlő se készített csúcsot. A Meyer optikák voltak filmeseknél régen az olcsó optikák digitre nem ajánlom.Amúgy te is látod hogy némelyik optika Takumar utánzat.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB ZALMAN Z1 Plus A-Data 650W
- Xiaomi 14T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- Apple Watch Series 7 44mm, használt,Töltővel,12 hó garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 238 Ciklus - 88% akku - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
láma voltam, elsiettem az ítéletet obi nélkül.....
sima ef-en is mf-ben
hanem hulye gombkombinacival lehetett a rekeszt beirni meg hogy mekkora a gyu tav a stabilizator miatt....