-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
copass
veterán
válasz
bagaba1 #4649 üzenetére
ennyire nem lágy, naa. nekem is volt és nyitva használtam sokat ennyire nem szar.
látszik hogy f1.8nál nem volt a helyén a fókusz. hózihhher. vagy rossz az adaptered.
csináld meg ezt: sorozat mód és nyakból mozgasd aprókat előrehátra fejed mint a gyalogcsirke és lőjj. -
jjeahh
nagyúr
válasz
bagaba1 #4649 üzenetére
20d-n honnan tudod, hogy a fókusz tökéletesen pontos? sztem ki kéne próbálni azt az obit olyan vázon is, ami tud élőképet, illetve bele lehet nagyítani a fókuszmezőbe
csak azért írom mindezt, mert a portékon, amit vele lőttél tökéletesen kivehető, hogy mellément a fókusz, az arc pont ennyire életlen mindig mint a tesztábrád, a váll meg a kar viszont tökéletesen éles
hogy ne csak a szám járjon:szerk: viták elkerülése végett: nem azt akarom bizonyítani, hogy ez az obi baró mert zeiss, simán csak én úgy látom mindig melléfókuszálsz...ami nem a te hibád, a 20d nem manuálozni való
Új hozzászólás Aktív témák
- Philips LCD és LED TV-k
- DJI topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Linux kezdőknek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Autós kamerák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Linux Mint
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3375, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 0perces !Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest