Hirdetés
-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
ja, sima adapter elég, de NE adapterrel vedd meg, amit vele adnak nagyon valószínű, hogy rossz lesz, az enyém rá sem akart menni a bajonettre rendesen, aztán beleszorult a vázba, alig tudtam kiszedni, újat kellett rendeljek, külön, ami teljesen másképp néz ki, de tökéletesen működik
-
jjeahh
nagyúr
nekem van egy 25mm...középen borotvaéles, máshol nagyon ken, vinyettál, nagyon CA-zik, szal játszani tökéletes, de semmi komoly. vigyázni kell rá, mert ha nagyon rángatod szétesik, én már másodikat nyúzom
amúgy mire lenne? milc-re chipes adapter fölösleges sztem, dslr-re meg nem tudod feladapterezni, max makróobiként.
Új hozzászólás Aktív témák
- Insta360 X4 360 fokos akciókamera - 3 akku, cage, 128GB SD, tartozékok
- SONY FA-WRC1M Vezeték nélküli rádiós vezérlő
- insta 360 Ace Pro 2 kamera (Garanciás)
- Sony gyári akkumulátorok és töltő, NP-BX1 típusú 1240 mah akkumulátor 3 darab és BC-TRX típusú töltő
- RF 85mm f/1.2L USM + ZEISS Filter Prémium portréoptika, egyszer használt, hibátlan
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
- Honor Magic V3 Black Hajtogatható csúcsmobil, nagy főképernyő + fedlapi kijelző 12/512 GB
- magyar billentyűzet - 172 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i3-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3654
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
amúgy mire lenne? milc-re chipes adapter fölösleges sztem, dslr-re meg nem tudod feladapterezni, max makróobiként.