- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
"Akármennyire fura is, de azt hogy meddig tudod eltolni az iso-t egy adott vázon, az bizony az objektívtől is függ. Hiába van pl. F1,4-es Revuenon obid, ha az olyan lágy képű, hogy nyitva szinte használhatatlan. Vagy ha mégis bevállalod egy kevés fényes magas isos képnél az F1,4-et vele akkor az utómunkától (élesítés, keményítés) miatt lesz sokkal zajosabb, mintha azt mondjuk azonos paraméterekkel egy PL 25/1,4-gyel lőtted volna meg"
No pedig ezzel most olyant írtál, ami tényleg elgondolkoztatott rendesen, mert bizony én is tapasztaltam, sőt, mindenféle utómunka és élesítés nélkül is zajosabb képeket kapok revuval néha, mint egy jobb obival valamiért
Csak nem tudom ez egy ilyen mitakonra mennyire érvényes. Akármennyire fura, de ha PL 25/1,4-et nem is, más jó minőségű drága natív obikat használtam már párszor, no meg manuálok között is van különbség
Ja és ott a sigma 60-am persze...
A vitákat amúgy bírom csak egyes userek hangneme nem tetszik ilyenkor, asszem tegnap is volt valami manuálos téma odaát, ha picit görgetsz te is látni fogod, direkt nem segítettem nyilvánosban az egyik kollégának, mert nem akartam bajt, láttam hogy megint "megmondták páran a tutit". Asszem inkább a topikot is kerülöm egy ideig, sértődékeny tudok lenni ha állandóan lekezelnekMásképp semmi gondom nincs egyik kollégával sem, sőt, de az ilyesmit nem tolerálom, lehet az én bajom.
-
jjeahh
nagyúr
Akárhányszor leírjátok madgie-el ugyanazt, mindíg elolvasom és mindíg az a reakcióm, hogy értem amit írtok, igazatok is van, DE AZ IGÉNYEINK KÜLÖNBÖZŐEK. Ennek ellenére még mindíg próbáljátok nekem bizonyítani, hogy miért szar, lesündisznóztok stb., én ezredjére is elolvasom és néha már fel is húzom magam, de ugyanott vagyok... Hány revuenonos meg helios-os manuálos képet láttál már tőlem? Gondolom rengeteget. Hányszor láttál engem panaszkodni, hogy széleken kennek ezek az obik? Ugy-e, hogy soha? Csak erről van szó, ilyen egyszerű, nem értem miért nem lehet elfogadni, hogy nekem és még jó pár usernek másak az igényeim mint nektek, én sem próbálom minduntalan rátokdumálni a mitakont, mert tudom, hogy nem nektek készült
. Nem mindenkinek létszükség a saroktól-sarokig élesség, krémbuké meg af... cserébe ennyi pénzért semmi más alternatívát nem tudok, amivel ennyi záridőt nyerek gyengefényes helyzetekben. Vagy olyankor szerinted toljam az isot az egekig, oszt mehet rá egy kiló zajszűrés? Szvsz az nem csak képszéleken, hanem az egész képen szépen el fogja kenni a részleteket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged