- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Notebook hibák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen monitort vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hisense LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
rauschie
senior tag
válasz
csiga997 #349 üzenetére
okok megnéztem igazadvolt tévettem, nemkéne hülyeségeket irkálni megalapozatlanul, megnéztem jobban, csinájjatok velem amit akartok..
jelen állas szerint a tükör fölött található izébe van csiszolva, amivel a tükör sacc 45°os szöget zár be, ien üveglap v nemtommiez szakértők majd megmonyák -
Hydra SR
addikt
válasz
csiga997 #337 üzenetére
Hallottam, hogy csinálnak ilyet valahol. Nekem úgy mondták, hogy a tükörbe csiszolják, de lehet, hogy rosszul mondták és a kereső lencséjébe csiszolnak de a lényeg, hogy van ilyen és bármilyen gépre megcsinálják elvileg.
Amit linkeltél olyat láttam már de egyrészt marha drágának tűnik, másrészt szerintem Magyarországon nem lehet kapni. Legalábbis én nem láttam. De ha mégis tudsz valahol, azt szívesen megnézném
Még mindig nem szeretek rendelgetni, pláne külföldről, meg a fizetés is macerás, Visa Electronom van.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest