- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Azonnali fotós kérdések órája
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
rauschie
senior tag
válasz
csiga997 #349 üzenetére
okok megnéztem igazadvolt tévettem, nemkéne hülyeségeket irkálni megalapozatlanul, megnéztem jobban, csinájjatok velem amit akartok..
jelen állas szerint a tükör fölött található izébe van csiszolva, amivel a tükör sacc 45°os szöget zár be, ien üveglap v nemtommiez szakértők majd megmonyák -
Hydra SR
addikt
válasz
csiga997 #337 üzenetére
Hallottam, hogy csinálnak ilyet valahol. Nekem úgy mondták, hogy a tükörbe csiszolják, de lehet, hogy rosszul mondták és a kereső lencséjébe csiszolnak de a lényeg, hogy van ilyen és bármilyen gépre megcsinálják elvileg.
Amit linkeltél olyat láttam már de egyrészt marha drágának tűnik, másrészt szerintem Magyarországon nem lehet kapni. Legalábbis én nem láttam. De ha mégis tudsz valahol, azt szívesen megnézném
Még mindig nem szeretek rendelgetni, pláne külföldről, meg a fizetés is macerás, Visa Electronom van.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hardcore café
- Nők, nőügyek (18+)
- Akvarisztika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- E-roller topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- LG LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R3 4100 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T7 NBASE 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Eladó arany színű Apple iphone 7 128GB / 12 hó jótállással
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest