Hirdetés
- Házi hangfal építés
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- Pánik a memóriapiacon
- Milyen notebookot vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- SSD kibeszélő
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- LG LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
rauschie
senior tag
válasz
csiga997
üzenetére
okok megnéztem igazadvolt tévettem, nemkéne hülyeségeket irkálni megalapozatlanul, megnéztem jobban, csinájjatok velem amit akartok..
jelen állas szerint a tükör fölött található izébe van csiszolva, amivel a tükör sacc 45°os szöget zár be, ien üveglap v nemtommiez szakértők majd megmonyák -
Hydra SR
addikt
válasz
csiga997
üzenetére
Hallottam, hogy csinálnak ilyet valahol. Nekem úgy mondták, hogy a tükörbe csiszolják, de lehet, hogy rosszul mondták és a kereső lencséjébe csiszolnak de a lényeg, hogy van ilyen és bármilyen gépre megcsinálják elvileg.
Amit linkeltél olyat láttam már de egyrészt marha drágának tűnik, másrészt szerintem Magyarországon nem lehet kapni. Legalábbis én nem láttam. De ha mégis tudsz valahol, azt szívesen megnézném
Még mindig nem szeretek rendelgetni, pláne külföldről, meg a fizetés is macerás, Visa Electronom van.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Házi hangfal építés
- GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Macska topik
- Óra topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Guild Wars 2 (GW2)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12/128GB Fekete / 12 hó jótállás
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3915, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi