-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
55-ös revu feneke pont annyira lóg ki mint a heliosé
Amúgy több verzió van, lehet eltérőek, nekem ilyen van. Hogy meg vagyok-e elégedve? Nehéz kérdés
.
Az 55-ös nyitva lágy, CA van bőven, F2-től egész jó, bokeh apsc meg ff szenzoron már örvénylik, rekeszelve szögletes, képe enyhén barnás, vinyettál is rendesen... Szal nem egy képminőségbajnok, de én szeretem, mert karaktere az van, ilyen flare-t is tudItt az összes nyilvános képem vele.
A 135-ös ami érdekesebb, mert normál adapterekkel életem legsz*rabb obija volt, focal reducerrel viszont imádom. Szal fogalmam sincs jó üveg-e, annyit tudok, hogy sima adapterrel m4/3-on nyitva kb. használhatatlan és kettőt rekeszelve is CA-zik, semmilyen rekeszen nem valami éles. Focal reducerrel viszont nyitva sem vészes a CA és beretva. Az ellenfényt mondjuk ez sem bírja... Képek erre.
faki_: Hát kéne de kva drága...
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest