-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
válasz
#31733248 #9532 üzenetére
Dehogy fényképelek sokat sony-val, csak néha idekapom melóra
Tényleg alig ismerem még azt a vázat
, de ennek ellenére már most is nagyon szeretem.
Samy 85: én is rég szemezek vele, majd a távoli jövőben arra gondoltam ef bajonettel én is beszerzek egyet, majd focal reducerrel adapterezem, mert ez amúgy ff-et kirajzolja nem? Nekem a manuál fókusszal biztosan nem lesz gondom, tegnap sétáltattam meg a 200-as pentacont, már azt is biztos kézzel kitartom lazánSőt, a 135-össel a dob-ban feszten videózgattam is és visszanézve fullhd monitoron nem igazán remeg a felvétel
-
konyi79
addikt
válasz
#31733248 #9532 üzenetére
85mm-en F1,4-en nem lehet álom a kézifókusz, főleg stabi nélkül.
Élességre nem lenne rossz ez az obi, de fókuszterületen kívüli előtér/háttér kontrasztos éleken a lila/zöld szín szétcsúszás már nagyon zavaró nekem. tudom árban se egy otus, de kár így érte. Pont ez a 85mm, ami hiányzik APS-C E-ről elérhető árban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Óvodások homokozója
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Milyen házat vegyek?
- Hálózati / IP kamera
- Apple asztali gépek
- Path of Exile (ARPG)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest