-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
faki_
senior tag
Csak egy ötlet: Prinzflex 28mm f2.8
Elég semmilyen név, hogy ne keressék, viszont gyanúsan Tomioka kinézetű. Ha valóban az, túl rossz nem lehet, hátha találsz róla valamit (A/M kapcsolója törött)... -
daniduke
tag
Azért ne vesd el teljesen. Tényleg lehet az MC-s megéri a pénzét, nem akartam látatlanban leszólni, de biztos találsz pár tesztet. Nekem most beroflex 28 2.8 van, nagyon éles, CA van , de ugye az korrigálható, ill. majd olyan becsillanásokat csinál mint a fujian 25mm
Valószínűleg focal reducerrel is jó lenne, mert most APS-C-n is ugyanezt tudom róla elmondani. De pénteken jön egy hanimex copy, majd kiderül az hogy teljesít
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest