-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
masterful87
senior tag
válasz
daniduke #7866 üzenetére
Hm, ez piszok jól hangzik, elgondolkoztam egy pillanatra a dolgon!
De ha beírom ebayen, hogy "sony nex focal reducer", akkor 22e a legolcsóbb holmi, és külön van PK, CY, MD, M42, stb.
Szóval nem két fillér. Gondolom meg lehet trükközni, hogy veszek egy Sony E/Canon EF boostert, és akkor a Canon foglalatba cserélgetem az adaptereket, így egy boosterrel megoldhatom több lencse használatát is?Mert ugye Canonra van M42,PK, Nikon F, meg CY adapter is, korrekciós lencse nélkül, végtelen fókusszal.
Samsungra keresve nincs is booster, MFT-re meg 50-től indul a móka.
Én keresek rá rosszul, vagy ez tényleg ilyen drága holmi?
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Filmvilág
- Apple asztali gépek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Magyarított Android alkalmazások
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged