Hirdetés
- Hővezető paszták
- Elkészült az SMIC 5 nm-es node-ja, de a kínaiaknak haszna nincs rajta
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- VR topik
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- Durván kitömte memóriával két új Radeonját az AMD
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple asztali gépek
- Csendben jelent meg, pedig egész érdekes ez az 5K-s ROG monitor
-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
válasz
pana0017
üzenetére
Egy olympus-tól vagy fujitól besza-behu érzésed lenne valszeg, bár utóbbit én nem tapogattam, mindenki azt írja nagyon masszívak. Anno amikor meghozta a futár az e-p1-emet majdnem elejtettem
sokkolt, ez a pici izé mennyire atommasszív... most én is panát nyúzok, az már messze nem olyan "tank feeling" mint az oly-k, de a belépő nikonokat, és az összes xxxd meg xxd canont lealázza azért ez is építési minőségben simán. Canon-nikon fronton sztem a 7D-D7000 hozzák kb azt a szintet építési minőségben amit a pana g3-g5, oly-k meg a nex-6 tudnak. Hiába a műanyag az műanyag, nagyon jó minőségű kell legyen ahhoz, hogy megközelítse azt az érzést mint amikor egy fém gépet markolsz... (oké most ebben a -30 fokos hidegben ami nálunk van már nem olyan kellemes a fém
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Hővezető paszták
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Elkészült az SMIC 5 nm-es node-ja, de a kínaiaknak haszna nincs rajta
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Napelem
- VR topik
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- Gitáros topic
- OTP Bank topic
- További aktív témák...
- Canon EF 28-300mm f/3.5-5.6L IS USM - Újszerű -
- Kamera objektív szűrők - UV, Polár, ND - 49, 55, 67, 72, 77, 82 mm
- Canon EOS R100 + RF-S 18-45mm (MILC) Digitális fényképezőgép
- Nikon AF-S DX Nikkor 35mm f1.8G objektív (makulátlan állapot!)
- Hoya HD Filter CIR-PL 58 Digital - Prémium cirkuláris polárszűrő + Dörr Advanture filter tartó
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Nokia 8 Sirocco / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- 146 - 147 - 166 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
sokkolt, ez a pici izé mennyire atommasszív... most én is panát nyúzok, az már messze nem olyan "tank feeling" mint az oly-k, de a belépő nikonokat, és az összes xxxd meg xxd canont lealázza azért ez is építési minőségben simán. Canon-nikon fronton sztem a 7D-D7000 hozzák kb azt a szintet építési minőségben amit a pana g3-g5, oly-k meg a nex-6 tudnak. Hiába a műanyag az műanyag, nagyon jó minőségű kell legyen ahhoz, hogy megközelítse azt az érzést mint amikor egy fém gépet markolsz... (oké most ebben a -30 fokos hidegben ami nálunk van már nem olyan kellemes a fém