- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Hobby elektronika
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kezdő fotósok digitális fényképei
-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
válasz
ccs2929 #5784 üzenetére
fogok képelni, a jelenlegi üvegeimet is rongyosra használom
pff ez nagyon dundi, ami nekem nem gond, sőt olyan érzésem van eszméletlen dögös lesz az oly-nrendeltem is hozzá egy 55mm napellenzőt, elvileg ekkora a szűrőmenete, utánnanéztem, de ha nem jó rá jó lesz a 135mm revuenonomra.
remélem az enyém is lekerekített lamellás, a neten nem találtam infót róla, mármint több verzió van belőle, van szögletes is meg van kerek is...én F1.4-en is használnám sokat, csak valahol olvastam egy olyant róla, hogy az f1.4 kissé "hazug" rajta, wide open meg F2 között nincs akkora külömbség mint kellene. remélem ez nem igaz mert az egyik oka annak, hogy 1.8 zuikoról 1.4-re váltok az az, hogy alacsonyabban tudjam tartani az érzékenységet koncertfotóknál.
amúgy az én helios-om gyűrűi is vajpuhák, annó szétszedtem, kitakarítottam, azóta ha erősebben fúj a szél magától fókuszál
na..kíváncsi vagyok ennek az obinak a karakterére, milyen a bokeh, flare, színek, és mennyire éles, jelenleg a legélesebb obim az 50/1.8 zuiko, mondjuk ennek ellenére a helios-t sokkal jobban szeretemszerk: amúgy a képen amit linkeltél rekeszelve is CA-zik
de tényleg szép kerek a buké és bár nem egy krémgyár, a zuikonál nekem krémesebbnek tűnik
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- Milyen videókártyát?
- Kutya topik
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mazda topik
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- További aktív témák...
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest