- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali notebookos kérdések órája
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrChris
nagyúr
válasz
Elektrosokk #4603 üzenetére
ha a hátsó lcd alapján nézel képminőséget, akkor, hogy is mondjam, elég komolytalan, meddő a dolog. És akkor udvarias voltam...
Én rawokat töltögettem le és próbáltam ki a kiszemelt gépekről, meg eredeti videó fájlokat. Az eosM képe mint a 6-7xxd, ezt bőven beérte az új sonyérzékelős m4/3. Obi kínálat hozzá elég harmatos hangyfing. Az adapterezett Canon obinak mi értelme? Elveszti az értelmét a kis méret, dög nagy lesz, pláne 5d-s FF obikkal. Szerintem az eosM a legértelmetlenebb milc, mintha a canon ezzel bizonyítaná hogy a milc nyögvenyelős, pedig csak ők csinálták ilyenné. De ha a hátsó lcd alapján kell választani, akkor tökmindegy, azt vedd amelyikre a legjobba tették. -
jjeahh
nagyúr
válasz
Elektrosokk #4603 üzenetére
"egy kis oly-t még megnyomkodtam, de annak a képe nem tetszett..."
és ezt az egérmozin látottak alapján jelented ki gondolom
"pana g széria is tetszik, de az már nagy szerintem, és van ff vázam. szóval annyira nagyot nem akarok"
pana is van pici, mindjárt ott a gf széria, meg a gm1ha kiforrott milc-et akarsz akkor oly-panny, ha lehető legjobb szenzort, nex...de arra ha később fejleszteni akarsz vagy gyenge obikat veszel, vagy méregdrága zeiss-t. eos m: lehet, hogy tetszik ez is, de azért fontold meg, hogy milc fronton egyik leggyengébb eresztés: szinte nincs is natív obi rá, af sztem gáz, a szenzor meg bár aps-c elég öreg fejlesztés, a frissebb (akár m4/3) szenzorok mellett már nem egy nagy szenzáció a teljesítménye, sőt egyik leggyengébb
Új hozzászólás Aktív témák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- PlayStation 5
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Subaru topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen házat vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- World of Tanks - MMO
- Vicces képek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest