- Hisense LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Milyen TV-t vegyek?
- 3D nyomtatás
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Acer notebook topic
-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elektrosokk
veterán
válasz
MrChris #4591 üzenetére
tulajdonképpen az lenne a lényeg hogy egy kompaktabb cuccom is legyen. van ff vázam, de nagy, egyszer már majdnem vettem egy oly pl2-est. videó ahogy Én láttam még nincs olyan minőség és dinamika milc-en amire ugranék. amúgy van egy modell ami tetszik. az eos m. de nem találtam nagyon infókat róla hogy manuál üvegekkel hogy lehetne használni. viszont van rá ml custom fw. canon obikkal is lehet használni, iso-ban nem rossz, érintőkijelzős. bár lassú gép, sorozatban, de lehet az lenne nekem ideális. az oly színvilága ahogy nézem amúgy jobban tetszik.
tehát a manuális üveg használhatóság és jó lv inkább lényeges. a peaking micsoda ?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged