- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gamescom 2025: Jubileumi csúcs-VGA-t villantott az ASUS
- Melyik tápegységet vegyem?
- SSD kibeszélő
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- 3D nyomtatás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tufako
tag
válasz
Zozzant #12660 üzenetére
Egy 50 mm-es Kobo objektívről van szó, inkább csak próbálgatás, mert ez van kéznél. M módban működik a dolog, nem elég egy pillanatra megnyomni a zöld gombot.
A hiba jobbára bennem volt, meg a használati utasításban, ami az Av módot írja. Az M mód végül is nem idegen tőlem, mondom, nagyon sokáig analóg gépekkel dolgoztam, tehát nem vagyok elkényeztetve automatikailag, meg be kell vallanom töredelmesen, ahol lehet, mellőzöm is, de tudom, kellemes kényelmi funkciók vannak, de még az AF optikát is manuálisan szeretem beállítani. Gyári hibás vagyok, na, ennyi.
Köszönöm mindenkinek a gyors segítő reagálást, rávezettetek a helyes megoldásra, jár nektek egy-egy nagy korsó virtuális sör.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autós topik
- Gitáros topic
- Linux kezdőknek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gamescom 2025 - Az összes bejelentés egy helyen
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2912, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3026, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest