- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- OLED monitor topic
- Hobby elektronika
- Milyen TV-t vegyek?
- iPad topik
-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zozzant
addikt
válasz
Csari93 #12330 üzenetére
Mechanikája jobb a takumarnak, sokkal jobban szeretem mint a sonnart, azokkal a szúrós piramisokkal a gyűrűjén. A sonnar betegsége ráadásul a kiszáradó fókuszmenet. Ez az "élesség" téma túl van lihegve, a takumar is megfelel, ezek nem makró obik amiknél még a szőrszálon himbálózó baktérium is éles legyen. Volt több sonnarom és a takumar vonalon maradtam.
-
szazbolha
addikt
válasz
Csari93 #12330 üzenetére
A CZJ-t jobb kezelni, kisebb és a képalkotása "leica-sabb". Nehéz megmagyarázni mire is gondolok ezzel (a színek, a tónusgazdagság, kontraszt és élesség valamiféle harmóniája), dián határozott volt a különbség. Digin már nem annyira.
De ez nem azt jelenti, hogy az egyik lada a másik meg merci, csak az olcsó felső közép kategóriából két eltérő karakterisztikájú objektív. Gyenge 135-össel szinte nem is lehet találkozni, nagyot tévedni nem lehet.
Általában a CZJ-nél maradnak az emberek. Az idők során 3-at is eladtam, mert mindig jobbat akartam vagy gépet váltottam, de nagyságrenddel csak az EF 135/2L volt jobb.
.
Mióta van milcem vettem vagy 6-8 135-öst,. mert újra belekerültem a mókuskerékbe hogy picivel jobbat vegyek, de maradt a CZJ, csak egy noném 135/2,8 tudta megközelíteni.
De a harcot még nem adtam fel... Kell szerezzek egy Vivitar 135,2,8 CF-et (62mm-es szűrőmenet) és egy Auto Sears 135/2,8 -at. Ezekre még kíváncsi vagyok. Valószínűleg a Vivitar jobb képminőséget adna mint a CZJ de a méret is számit.
.
Sajnos nincsenek összehasonlító tesztek, meg kell tapasztalni,
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- VGA kibeszélő offtopik
- BestBuy topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Mesterséges intelligencia topik
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- ÚJ ! TAMRON 18-300 F/3.5-6.3 Di III-A VC VDX SONY-E APSC
- Sony HDR-CX190E eladó
- Alacsony expós, nagyon szép állapotú D7200 + fix35 objektív és kit obi eladó táskával,tartozékokkal!
- GoPro Hero 13 HB-sorozatú moduláris objektívkészlet - Anamorf, Makró, Ultra széles + 4db-os szűrő
- GoPro HERO 11 Black Creator Edition
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó teljesen felújított Apple iPhone Xr 64GB / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3106, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest