- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jinxx
senior tag
Végre egy ilyen topik!
Egy ideje foglalkoztat az M42-es obikkal való fényképezgetés, hétvégén sikerült is szereznem egy átalakítót Canonhoz, és kipróbálhattam két obit. Sajnos azt tapasztaltam, amit írtatok is, hogy nincs élességvisszajelzés. Ezt valamiféle firmware frissitéssel nem lehet megoldani 350d-n egyáltalán? Hülye kérdés, most látom, h elvileg nem.
Valaki leírhatná nekem, hogy néz ki egy ilyen EF emulátor, és hogyan működik? Azt kell mondjam, hogy szerelmes lettem a régi obikba, szóval örülök, hogy lett ez a topik, és szívesen veszek minden tanácsot kezdőként. Ha érdekelnek valakit a hétvégén készített képeim, holnap belinkelgethetem ide. A digitfényképeim topikba biztos.
Jó éjt mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
- Motoros topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Scum
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest