- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- Relatíve kompakt, "platinás" tápszörnyekkel gyarapodott az ASUS kínálata
- Valós időben generálhatja a jövőben a GPU a fákat
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- Új headsettel gyarapodik a Razer Hammerhead termékcsaládja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
attilav
tag
Sziasztok
Ma vettem egy K100D-t, és egyből a heliossal álltam neki tesztelni. A fókuszvisszajelzés megy, bár az elején rá kellett jönni hogy mit kell hozzá beállítani, és ez is a custom menüben van(Mint a Use aperture ring), a neve vmi S objektívekkel kapcsolatos fókuszos dolog. Fényt csak Av módban mér, tekerem a rekeszt és megjelenik a hozzá tartozó idő.
Egyébként hirtelen felindulásból vettem a gépet, mert először szereztem egy KM42 adaptert, azt lepróbáltam egy boltban, de ott azt mondták szorul, na akkor csiszolópapírral legyalultam az oldalát, de pentaxom nem volt hogy ellenőrizzem milyen lett, hát pár hónap tépelődés után vettem egy MZ50-t, amin az adapter jól szuperált, csak az egyik alkalommal kiszedéskor sikerült a kiszedővel lerágni a műanyag bajonettből egy darabot, és így az adapter jobbra-balra mozog, nagyon idegesített mert nem volt olcsó a gép,(Szerencsére ez a K obikat nem érinti, azok máshogy rögzülnek) aztán másnap (azaz ma) fogtam magam és elugrottam egy K100D-ért, mondván annak fém bajonettje van, abban nem tesz kárt, és csakugyan, bejött. Az MZ50-hez kaptam egy Tamron 28-80/3.5.6-t, így már csak vázat és kártyát kellett vennem.
Végre én is beléptem a digitális táborba!
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Black Myth: Wukong
- Horizon Forbidden West
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- ZEN.com
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged