Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Valami baja van a tápomnak
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen SSD-t vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED TV topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
attilav
tag
Sziasztok
Ma vettem egy K100D-t, és egyből a heliossal álltam neki tesztelni. A fókuszvisszajelzés megy, bár az elején rá kellett jönni hogy mit kell hozzá beállítani, és ez is a custom menüben van(Mint a Use aperture ring), a neve vmi S objektívekkel kapcsolatos fókuszos dolog. Fényt csak Av módban mér, tekerem a rekeszt és megjelenik a hozzá tartozó idő.
Egyébként hirtelen felindulásból vettem a gépet, mert először szereztem egy KM42 adaptert, azt lepróbáltam egy boltban, de ott azt mondták szorul, na akkor csiszolópapírral legyalultam az oldalát, de pentaxom nem volt hogy ellenőrizzem milyen lett, hát pár hónap tépelődés után vettem egy MZ50-t, amin az adapter jól szuperált, csak az egyik alkalommal kiszedéskor sikerült a kiszedővel lerágni a műanyag bajonettből egy darabot, és így az adapter jobbra-balra mozog, nagyon idegesített mert nem volt olcsó a gép,(Szerencsére ez a K obikat nem érinti, azok máshogy rögzülnek) aztán másnap (azaz ma) fogtam magam és elugrottam egy K100D-ért, mondván annak fém bajonettje van, abban nem tesz kárt, és csakugyan, bejött. Az MZ50-hez kaptam egy Tamron 28-80/3.5.6-t, így már csak vázat és kártyát kellett vennem.
Végre én is beléptem a digitális táborba!
Új hozzászólás Aktív témák
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Docker konténerizálás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen okostelefont vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Valami baja van a tápomnak
- Drón topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2912, 100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3276
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2540M I 4GB I 250GB I DVDRW I 12,5" HD I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest