Hirdetés
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- 3D nyomtatás
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- LG LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
attila: próbálkozz meg a zenittel (egyébként milyen zenited van? nekem is van 3), és én a magam részéről azt ajánlom, és tök komolyan, hogy film terén próbáld meg először a Rossmann-ban kapható, Rossman típusú ''Farbbilder'' filmet. Van 100-as, 200-as és 400-as érzékenységű is, vedd meg az utóbbit, ha gyengébb fényben próbálkozol.
Én is a magam részéről azt javaslom, bármennyire is szeretem a filmre fényképezést, hogy filmes slr-t már ne vegyél. Kiadsz most érte vagy 60, vagy 120e ft-ot (amit linkeltél), és fél éven belül (de hamarabb) úgyis digitálisra akarsz váltani, és akkor nem tudod eladni amit megvettél.
Úgy vettem ki az írásodból, hogy szegedi vagy. Ha olcsón kell valami filmes slr mégis, akkor nézz be a Kálvária sgt-on lévő Foto Pincébe, tele van régi cuccokkal, de alkudj mert egy kicsit drága, itt a weblapja, sajnos csak internet explorerrel működik rendesen: [link]
A másik, még jobb tippem, hogy nézz be az index fórumára, van egy olyan, hogy DAF - Dél-alföldi Fotósok. Épp most van folyamatban az egyesületté alakulásunk, ez egy nagyon jó társaság, elég gyakran járunk kirándulni erre-arra, voltunk a szarvasi Arborétumban, Szeged környékén mindenfelé, Mártélyon elég sokat, és most jön a jó idő, megyünk is biztosan sok felé. Jelentkezz be ott, nagyon nyitott, normális társaság, örömmel fognak fogadni, és segítenek is mindenben amiben kéred. Itt a linkje: [link] , én ott attila7575 néven rontom a levegőt.
Annak a fórumtársnak is igazat adok, aki azt mondta, hogy filmes slr helyett vegyél inkább egy komolyabb digitális kompakt, vagy bridge gépet. Én tavaly adtam el egy alig használt Fuji S602-t 40e ft-ért pl, valami ilyesmire vadássz, érdemesebb mint egy filmes slr.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Villanyszerelés
- 3D nyomtatás
- Arc Raiders
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- EAFC 26
- Elektromos autók - motorok
- Battlefield 6
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3644, 100% Akksi
- Eladó Xiaomi Mi 11 Lite 5G 4/128GB / 12 hó jótállás
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- ÚJ HP Pavilion 16 - 16"IPS WUXGA - Ryzen 5 8540U 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest