- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Home server / házi szerver építése
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- OLED TV topic
- OLED monitor topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
szucstom
őstag
Sziasztok!
Tapasztalt már valaki olyat, hogy bármely Linux esetén az installer a Waiting for Modules résznél totál befagy? 32 másodpercnél meghal az egész. Volt pendrive csere, más verziójú Manjaro, nettel, net nélkül, szóval minden, ami eszembe jutott, de sajnos megoldást még nem találtam rá. Valakinek valami tippje esetleg?
-
szucstom
őstag
válasz
szucstom #1093 üzenetére
No, hogy megválaszoljam magamnak
Valahogy sikerült bemászni a beállításokba, ott kitakarítottam mindent és újrahúztam a már felismert nvidia controllert.
Másik kérdésem: van egy NAS rákötve a routeremre, amit szeretnék elérni. Megpróbáltam hozzáadni, mint hálózati meghajtó, de miután megadom az adatokat, a KDE Hálózatvarázsló állandóan hibára fut. Tudna ebben valaki segíteni? Esetleg vhogy terminálon keresztül megoldani a dolgot?
-
szucstom
őstag
Sziasztok!
ubyegon2 Kolléga úr javaslatára feltenném magamnak a Manjaro Linux-ot a gépemre. A hivatalos oldaláról le is töltöttem a KDE verziót, live pendrive Rufus segítségével elkészítve.
Bootnál kinyomtam a secure boot-ot, be is indul a manjaro, viszont itt kezdődnek a problémák: a háttér full fekete, a bal alsó sarokban, ahol a "fájlkezelő" és a mozilla van összefolyik, gépelni nem tudok a keresőbe, illetve a wifinél ugyan jelzi az elérhető hálózatokat, nem tudok választani közülük.
Lehet, hogy esetleg RAM hiánya lenne? (igaz, perpill 4 gb van, de pénteken bővül 12-re).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Google Chrome
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Nintendo Switch 2
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest