- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Horvi
őstag
válasz
inf3rno #1530 üzenetére
Alapból van telepítve ha jól rémlik. KDE Partition Manager néven keresd. Talán ez hasonlít a keresett applikációhoz a legjobban.
Mintha lett volna néhány nappal ezelőtt itt téma, hogy a rollingot ki milyan gyakran frissíti.Én minden nap frissítettem az enyémet és nem volt semmi gond soha vele.
Max annyit még, hogy a Manjaro KDE-je nem a legfrissebb szokott
lenni ha jól emlékszem, de előbb utóbb lecsorognak oda is a dolgok.A Manjaro csapat hozzáállása szokott lenni a probléma inkább. Ha
visszaolvasol akkor elő szokott jönni a dolog. -
Horvi
őstag
válasz
Steve_Brown #1388 üzenetére
Ha máshol nem használod a mountolt drive-ot akkor megpróbálhatod, hogy a VM-nek megváltoztatod az ownerét a QEMU-ra. Nem biztos, hogy ez a legelegánsabb megoldás de egy próbát megér.
-
Horvi
őstag
válasz
tordaitibi #1200 üzenetére
Nekem is ez volt a tapasztalatom a Dolphinnal, hogy valamiért ez a felderítésesdi nem nagyon akart menni. Viszont ha fstab-ba beírtam utána már működött a hozzáférés.
Igaz kellett trükközni a jelszóval meg a userrel mert a céges gépen csináltam aztán ott a hálózati meghajtókat felhasználó+jelszó párossal lehetett csak használni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anime filmek és sorozatok
- BestBuy topik
- Környezetvédelem
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Villanyszerelés
- Konzol Screenshot
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest