- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Apple MacBook
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
Oké, köszi! Arch témában még az EndeavourOS, amit dicsérnek distrowatch-on, hogy stabilabb és gyorsabban reagál a csapat a bugokra, de a Manjaro nevét régóta ismerem, aztán valahogy összekötöm a stabilitással, ha valaki régóta a piacon van. Mondjuk Ubuntunál ezt pont bebuktam. :-)
-
Pista0001
addikt
Néhány napja? Április óta halott volt a topik
A KDE partition manager. szerintem is jó holmi, nem volt még, amit ne oldott volna meg.
Remélem, azért vannak lemaradva a frissítésekkel, mert alaposan tesztelnek. Ezt látszik megerősíteni, hogy pár év alatt nem volt komoly bug. Legalábbis olyan nem, amit terminálból ne lehetett volna megoldani.
Ha jelez, hogy van frissítés, jellemzően telepítem én is azonnal. Sokkal kevesebbet kell a Manjarot hegeszteni, mint a Chakrát kellett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest