Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
Oké, köszi! Arch témában még az EndeavourOS, amit dicsérnek distrowatch-on, hogy stabilabb és gyorsabban reagál a csapat a bugokra, de a Manjaro nevét régóta ismerem, aztán valahogy összekötöm a stabilitással, ha valaki régóta a piacon van. Mondjuk Ubuntunál ezt pont bebuktam. :-)
-
Pista0001
addikt
Néhány napja? Április óta halott volt a topik
A KDE partition manager. szerintem is jó holmi, nem volt még, amit ne oldott volna meg.
Remélem, azért vannak lemaradva a frissítésekkel, mert alaposan tesztelnek. Ezt látszik megerősíteni, hogy pár év alatt nem volt komoly bug. Legalábbis olyan nem, amit terminálból ne lehetett volna megoldani.
Ha jelez, hogy van frissítés, jellemzően telepítem én is azonnal. Sokkal kevesebbet kell a Manjarot hegeszteni, mint a Chakrát kellett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ingatlanos topic!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mozilla Firefox
- Steam topic
- Fejlesztői videón a Destiny 2 - The Edge of Fate
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen routert?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- Windows 11
- További aktív témák...
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest