Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- 3D nyomtatás
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- Fujifilm X
Új hozzászólás Aktív témák
-
mgaben
senior tag
Manjaro Setting Manager-ben esetleg nézd meg milyen driverek vannak. Nem egyértelmű, hogy feltettél e zárt drivert vagy amit telepítéskor feltett nyílt drivert az van e fent. Aztán ha cserélni akarsz drivert ott meg tudod tenni.
-
mgaben
senior tag
Tárgytalan.
A Kwin script csinálja.
-
mgaben
senior tag
KDE Plasma alatt van egy idegesítő dolog, ha bezárok minden ablakot egy virtuális asztalon, akkor átugrik egy olyan virtuális asztalra amin van nyitva ablak. Szét vág az ideg tőle, és nem találom a beállítását. Neten is akárhogy keresem, semmi. Hátha itt tudja valaki mit kell beállítani.
-
mgaben
senior tag
Sziasztok!
Talán egy hete használom a Manjaro-t. Elsőre Linux Mintet telepítettem Cinnamonnal, de haverom említette a Manjarot. Utána néztem, és az Arch base miatt gondoltam kipróbálom. Arch-hoz nem nagyon volt még bátorságom. Valamiért a grafikus Cinnamon telepítő és frissítő után a téma kezelés nem működött rendesen, gondoltam teszek egy próbát az architect verzióval, és ott már minden rendben volt. Annyira meg is tetszett, hogy a Kodi és Plex adatbázist is átköltöztettem a win 10-ről ide. Szóval ez lett a fő rendszerem.
Közben Virtualboxben az Arch linux-al is ismerkedek, találtam hozzá egy hasonló lebutított grafikus szkriptet, mint az architect telepítő. Működik is szépen az a rendszer is.
Egy hibát tapasztaltam eddig. Ritkán befagy a rendszer, először azt hittem, hogy a virtualbox miatt, de azóta máskor is tapasztaltam. Pár másodpercig, esetleg fél perci tart egy-egy ilyen fagyás. Egyébként az utolsó LTS kernelt használom. Intel Xeon X5470 (moddolt 775-ös alaplap), Quadro 4000 vga, és 8 GB ram. Nem zavaró, de ha valakinek volna ötlete...
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Revolut
- Wise (ex-TransferWise)
- Parfüm topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- PC Game Pass előfizetés
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Samsung S27D850T 27 75Hz PLS QHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3995, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
A Kwin script csinálja.