Hirdetés
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- RAM topik
- Házimozi belépő szinten
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- Androidos fejegységek
- Milyen monitort vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Laszlo733
üzenetére
&tordaitibi

Szerintem ezt a rövid videót nézd meg, mutatja az ember, hogy kell használni az AUR-t Octopiban és ha már a kolléga említette, a Pamac-ban is, mivel az pontosan ugyanazon célokra van, mint az Octopi, GUI-s csomagkezelő. Egyszóval Octopival telepíteni a Pamac-ot teljesen ártalmatlan de kevéssé konstruktív dolog.
Egyszóval ezt a Trizent meg a többit nem külön kell használni, hanem vagy terminalból vagy Octopiban, mivel beépült oda.
Ha nem jól mondom, javítsatok ki, rég használtam Manjaro-t és most megint megölte a GRUB-ját egy új telepítés.
A video amúgy bemutatja a Spotify telepítését AUR helper használatával Octopiból.
BoB
Nemrég a Trizent javasoltad, megemlítve, hogy a yay-t használod amúgy terminalból.
-
válasz
Laszlo733
üzenetére
Én full amatőrként fél éve telepítettem a trizent, valószínű nem tudom használni hacsak be nem épült valahogyan, arra emlékszek hogy Octopiba beírtam , pamac, felpakolta, megjelent mint Szoftver telepítése eltávolítása, azóta csak ezt használom. Keres tárolóba, aur-ba is.
Ha erre gondoltál.
Új hozzászólás Aktív témák
- Assassins Creed Shadows, Civilization VII, Battlefield 6 és Dying Light: The Beast, az utolsók!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Stalker Clear Sky Limited Collector's Edition
- PC Game Pass előfizetés
- Árváltozás: Deus Ex Human Revolution Collector's Edition
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3920, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3273, 100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Mobile Workstation - i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 8GB 1 év gar.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő