- Mini-ITX
- Micro Four Thirds
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen videókártyát?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- ZIDOO médialejátszók
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ubyegon2 #787 üzenetére
Amúgy az általad használt módszer az egy meghajtós használatnál előnyös, ha valakinek több meghajtója van, mint nekem, talán célszerűbb a disztrót quasi kliensként használni és mindent a csatolt particiókban használni.
Fix méretű mindig a disztróm, nem nőhet túl nagyra sem így. (kivéve, ha különös bolygó együttállások vannak vagy trükkös programok odakonvertálnak valamit)Gyakorlatilag én csak eseti mappáknak használom a Képek, Letöltések, etc.... mappákat.
Az átlag viszont nem próbál ki hetente-kéthetente új disztribúciót, meg nincs 5-6 párhuzamos rendszere egy gépen.
Az első időkben pedig de.
A külsőn kívül azért van elég sok különbség még pl. az Arch-hoz képest, de tudod te ezt nagyon jól.
Tudom, igaz neked írt válaszban van, de nem neked szántam teljesen.....
A stílusom meg eddig is bicskanyitogató volt, idén se nagyon változik már.
Nem rontom itt tovább a levegőt, most is csak azért írtam, mert sokáig lógott a kolléga bénázása a levegőben. No meg ezt általános kérdésnek gondolom én is.
(#790) Amazonas
A /run az biztos?
-
Dave™
nagyúr
válasz
ubyegon2 #787 üzenetére
Ez a megoldás továbbra sem Manjaro specifikus, hanem én így szoktam, és azért, mert számomra a leggyorsabb, legegyszerűbb és legkényelmesebb. A külsőn kívül azért van elég sok különbség még pl. az Arch-hoz képest, de tudod te ezt nagyon jól. Ubuntu alatt is ezt használtam egyébként, sőt más célra is remekül használható (pl. felhős mappákhoz). Attól hogy odaírod no offense, a stílusa nem változik, just sayin'.
Az átlag viszont nem próbál ki hetente-kéthetente új disztribúciót, meg nincs 5-6 párhuzamos rendszere egy gépen. A symlinkes módszer egyébként pont ugyanilyen gyors tud lenni, és fstab szerkesztés nélkül is rugalmasan változtatható.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest