- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hálózati kábelek és szerelésük
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bluetooth hangszórók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Mini-ITX
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave™
nagyúr
válasz
Flowtation #455 üzenetére
Na a laptopomon (amit ma frissítettem) ugyanezeket feldobálta nekem is, csak terminálban futtatva lett jó. Néha van ilyen, mondjuk érteni nem értem a HTPC-n miért futott le kérdés nélkül ugyanez. Most megnéztem, 900MB volt a letöltött, 3GB a telepített méret, és a nettó tárhelyigény 1,46MB, tehát ennyi plusz helyet foglal frissítés után.
-
BoB
veterán
válasz
Ezek csak belső név- és repóváltozások. Csak arról van szó hogy egy bizonyos programot az Arch/Manjaro repóiban átraknak egyikből másikba (pl extra tárolóból a community-be), illetve átnevezik őket, vagy eddig több részre választott csomagot összeraknak egybe.
Például:
Python jelen van X disztróban python2 és python3 névvel, utalva arra hogy előbbi a 2.x-es verzió, másik a 3.x-es (van amelyik program még a régebbit használja, ezért tartják meg mindkettőt).Aztán egyszer csak úgy döntenek hogy már nem kell a kettes python, maradjon csak a hármas. Ilyenkor nincs értelme python3 nevet megtartani neki, célszerűbb átnevezni simán python-ra.
Ebben az esetben ezt látnád:
:: Lecseréli python3-t erre: extra/python? [I/n]Tehát összegzésképpen elmondható, hogy igen-el kell válaszolni, ezek nem ütközések csak "névváltozások".
-
Dave™
nagyúr
válasz
Nem terminálban futtattam és nem is jelzett hibát, tehát nekem nem voltak ilyenek. Ezek akkor szoktak felmerülni, amilkor korábban feltett csomagokkal ütközik az új, ezért kérdezi hogy lecserélje-e. Nem tudom mi a helyes megközelítés, én ilyenkor le szoktam cserélni. Valami 970 MB rémlik, de nem figyeltem, annyira nem érdekelt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Nintendo Switch 2
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Motoros topic
- BGA-zók, ReWork-ösök szakmai topic-ja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest