Hirdetés
- Az AI-piac kivégezte a Micronhoz tartozó Crucialt
- Házi hangfal építés
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- Akciókamerák
- OLED TV topic
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- VR topik
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pista0001
addikt
Izé, mégsem. A partíciókezelőben megjelent a kártya, de mégsem sikerült a partíció törlése, nem részletezi, hogy mi a hiba.
A kártya microSD, amin nincs fizikai írásvédő csúszka. Próbáltam korábban SD adapterrel is, a csúszkára is figyeltem, úgy se ment. Próbáltam USB-s kártyaolvasóval (microSD és rendes SD, mindkettőt próbáltam), és a laptop sajátjával is (csak SD).
-
Pista0001
addikt
Sudoval csináltam, gondolom, így is megteszi

Köszi, ez már meghozta a kívánt hatást, megjelent a partíciókezelőben. Megjegyzem, kicsit fura nekem, hogy az írásvédett meghajtókat nem is mutatja, megjegyzem a későbbiekre.
Direkt a laptopon csináltam, abban egy merevlemez van csak amúgy, így gyakorlatilag más nem is lehet a pendrive/memóriakártya, természetesen ha csak 1 van bedugva. De amúgy az lsblk paranccsal is meglett a biztos információ.
Köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- PC Game Pass előfizetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÚJ Acer Nitro V ANV15 - 15.6"FHD IPS 165Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 4060 -Win11 - 3 év gari
- iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3581, 100% Akksi
- Canon 1100D + 18-55 3,5-5,6 IS II digitális fényképezőgép
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest