Hirdetés
- Akár 10%-kal is drágulhat a modern chipgyártás a TSMC-nél
- Bluetooth hangszórók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Acer notebook topic
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pista0001
addikt
Izé, mégsem. A partíciókezelőben megjelent a kártya, de mégsem sikerült a partíció törlése, nem részletezi, hogy mi a hiba.
A kártya microSD, amin nincs fizikai írásvédő csúszka. Próbáltam korábban SD adapterrel is, a csúszkára is figyeltem, úgy se ment. Próbáltam USB-s kártyaolvasóval (microSD és rendes SD, mindkettőt próbáltam), és a laptop sajátjával is (csak SD).
-
Pista0001
addikt
Sudoval csináltam, gondolom, így is megteszi
Köszi, ez már meghozta a kívánt hatást, megjelent a partíciókezelőben. Megjegyzem, kicsit fura nekem, hogy az írásvédett meghajtókat nem is mutatja, megjegyzem a későbbiekre.
Direkt a laptopon csináltam, abban egy merevlemez van csak amúgy, így gyakorlatilag más nem is lehet a pendrive/memóriakártya, természetesen ha csak 1 van bedugva. De amúgy az lsblk paranccsal is meglett a biztos információ.
Köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Akár 10%-kal is drágulhat a modern chipgyártás a TSMC-nél
- Bluetooth hangszórók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- OLED TV topic
- Formula-1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Synology NAS
- Autós topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- 2db Intel D3-S4610 1.92TB 2.5" szerver SSD (4 órát ment)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 8400F / 32GB DDR5 / RX 7800XT 16Gb / 1TB SSD!
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest