- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fritz Teufel
addikt
Üdv újra mindenkinek, szia ubyegon, te örök kezdő
!
Elég régen jártam erre, mivel akkoriban új gépet vettem és hagytam magam a Windows-zal szenvedni. Azóta a gép már nem garanciális és vágyom vissza a Majarót és a Gnome-ot. Viszont sokat felejtettem, ráadásul az új gép már nem BIOS-os, hanem UEFI-s. Szóval, tanácsot és majd segítséget szeretnék kérni.
A gép: Dell Inspiron 15 7559 hybrid drive-val 1TB HDD +8GB SSD dedikált Nvidia GeForce GTX 960M kártyával.Arra gondoltam, hogy teszek mellé valami M.2-es SSD-t és arra menne a Manjaro, a régit meg amolyan storage-ként használnám tovább. A Windows maradna esetleg játékokra.
Még nem tudom, hogy mi lenne az SSD, nincs benne tapasztalatom.Az volna a kérdésem, hogy hogyan állítsam be az UEFI-t?
Jól jönne a telepítésre is egy kis segítség, már régen nem használtam a rendszert és nem szeretnék törölni, illetve jó volna jól konfigurálni a rendszert.
Előre is köszönök minden segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- MSI Cyborg 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i7-13620H - 16GB - 512GB - RTX 4060 - Win11 - 1,5 év garancia
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest