Hirdetés
- A természettel együtt ébredeznek a hardverek
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- Huszadik születésnapjára eléggé megváltozott az Antec nagytornya
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Amazonas
üzenetére
"a TRIM-re, mely funkció ugye lényeges egy SSD hosszú távú gyors és egészséges működése szempontjából."
A gyorshoz igen, a hosszútávúval meg ütközik, manapság ez már csak szőrszálhasogatás mert asszem a rekorder ssd 9000Tb adat írása után adta be a kulcsot.
Igaz régi a cikk de az elv nem változott.
Tényleg csak elvi síkon de ezekszerint jobban használódik a tároló, viszont gyorsabb lesz az írás.
Mégegy, anno 11 éve vettem egy tök noname 32G ssd-t, szívtam is a fogam mert akkor igen horror árban volt, egy XP hasított rajta szó szerint, nagyon sokat dobott a rendszeren.
A pc 4 évig gyakorlatilag ki sem volt kapcsolva, otthoni htpc és mindenes volt. Mára már használhatatlanul lassú és öreg, nyugdíjaztam de mikor megvettem, és amikor leselejteztem, futtattam egy ssd benchmarkot. A lemez icipicit gyorsabb volt mint újkorában és 100% kondíció. Pedig az xp még hírből sem ismerte a trim parancsot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Formula-1
- PlayStation 3
- Motorola G86 - majdnem Edge
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-11. gen.
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4384
- 233 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest