Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Gaming notebook topik
- Kompakt vízhűtés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- Céleszköz: LG Smart Monitor Swing
- Smart TV vagy TV okosító? Mi éri meg jobban ma?
- IFA 2025: Körömnyi SSD-k videózáshoz
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem így értettem a fogyasztás szót, a sebességével nincs bajom, nagyon gyors.
Hanem elektromos fogyasztásra gondoltam. Tudom nagyon hülyén hangzik.
Ha rámész a blogomra, ott egyik cikkemben leírtam egy allinone házi PC építését, ezt sokat használom akkumulátorról.
És bármilyen furcsán is hangzik, a Windows10 és a Linux Mint 19 Tara egy FHD film nézése közben 21-22 wattot kér, a Manjaro meg 27Watt alá nem megy . Ez nekem akkuidőbe nagyon sok, majdnem 20% az eltérés.
Magyarázatát nem tudom, de a fogyasztásmérő műszer ezt mutatja.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- PC Game Pass előfizetés
Üzleti előfizetők hirdetései
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Beszámítás!
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman N4 Chieftec 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest