- Erősítő, hangfalak
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Házimozi és Hifi kábelezés!
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Milyen egeret válasszak?
- Apple MacBook
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
taiji
csendes tag
Ez a Latte Dock nagyon jó. Nagyon köszönöm.
Amúgy tegnap délután óta már az új laptopomon vagyok. Ezen rendben működik a TLP már. Persze ebbe áthelyezve az SSD-met nem indult el a Manjaro. Grub rescue jött be, de újrahúztam az egészet, és config fájlokat visszarakva kb 90%-osan kaptam meg, mint volt. Majd scriptben megírom, hogy egy kattintásra minden használt programomat felrakja, és akkor még gyorsabb lesz. Viszont így akkor kipróbáltam a Gnome-ot. Volt benne szimpatikus dolog, pl a Bluetooth használata tálcáról jobb, egyértelműbb, de ősszességében azonnal hiányoztak a KDE programjai, használata, így visszatértem.
Meg este szembesültem vele, hogy smartcardot nem képes kezelni a Linux, így a munkahely gépre nem tudott betávolizni a barátnőm az enyémmel, így muszáj volt a benti Windowsát meghekkelnem, hogy időlegesen lehessen jelszóval belépnie. De ahogy nézem muszáj lesz figyelnie, hogy a laptopot ne hagyja bent a munkahelyén, mert Linuxra nem látok megoldást, hogy a smartcard-ot kezelje.
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kuponkunyeráló
- Opel topik
- Erősítő, hangfalak
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- NIOH
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 06.05
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170 i7 7700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 500W Zalman
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest