Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- SSD kibeszélő
- Beelőzte az iparágat a HBM4 tömeggyártásával a Samsung
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PCI Express 7.0 – Brutális sebesség, de minek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave™
nagyúr
válasz
ubyegon2
üzenetére
Erről most hallok először
Mabox, azt hittem elírtad. A linkelt kép ugye azt írja, hogy már fent van az adott fájl a fájlrendszerben, gondolom ha konzolból leszeded a xorg-server csomagot meg telepíted újra akkor megoldódik, de csak egy tipp. Megjegyzem a Gnome verzió virtuális gépben való próbálgatásakor nekem is voltak gondok a Pamac-kal (nem tudom, hogy a Pamac csinálta-e, vagy miért volt), de hibára futottak az update-ek. Aztán utána nemsokkal lefutott. KDE alatt ilyen sosem volt. Az persze erre a gépre tényleg nem opció.Na de lásd kivel van dolgod, ha már ennyire nyitott vagy

error: could not prepare transaction
error: failed to commit transaction (conflicting files)
package: /path/to/file exists in filesystem
Errors occurred, no packages were upgraded.Why this is happening: pacman has detected a file conflict, and by design, will not overwrite files for you. This is a design feature, not a flaw. Forrás.
Aztán van pár megoldási javaslat a törléstől az átnevezésig.
Tulajdonos ellenőrzése: pacman -Qo /path/to/file - ha nem tartozik másik csomaghoz, akkor nevezd át és kész.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- DEFECT - A kulisszák mögött Mick Gordonnal
- Jövedelem
- Arc Raiders
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- SSD kibeszélő
- Torrent meghívó kunyeráló
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- SK Hynix vagy Samsung 32GB DDR4 2666MHz PC4-21300 laptop RAM
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350M R7 1800X 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD RX 5600 XT 6GB Rampage SHIVA 400W
- 231 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Eladó Honor 70 8/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mabox, azt hittem elírtad. A linkelt kép ugye azt írja, hogy már fent van az adott fájl a fájlrendszerben, gondolom ha konzolból leszeded a xorg-server csomagot meg telepíted újra akkor megoldódik, de csak egy tipp. Megjegyzem a Gnome verzió virtuális gépben való próbálgatásakor nekem is voltak gondok a Pamac-kal (nem tudom, hogy a Pamac csinálta-e, vagy miért volt), de hibára futottak az update-ek. Aztán utána nemsokkal lefutott. KDE alatt ilyen sosem volt. Az persze erre a gépre tényleg nem opció.