Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave™
nagyúr
válasz
ubyegon2
üzenetére
Erről most hallok először
Mabox, azt hittem elírtad. A linkelt kép ugye azt írja, hogy már fent van az adott fájl a fájlrendszerben, gondolom ha konzolból leszeded a xorg-server csomagot meg telepíted újra akkor megoldódik, de csak egy tipp. Megjegyzem a Gnome verzió virtuális gépben való próbálgatásakor nekem is voltak gondok a Pamac-kal (nem tudom, hogy a Pamac csinálta-e, vagy miért volt), de hibára futottak az update-ek. Aztán utána nemsokkal lefutott. KDE alatt ilyen sosem volt. Az persze erre a gépre tényleg nem opció.Na de lásd kivel van dolgod, ha már ennyire nyitott vagy

error: could not prepare transaction
error: failed to commit transaction (conflicting files)
package: /path/to/file exists in filesystem
Errors occurred, no packages were upgraded.Why this is happening: pacman has detected a file conflict, and by design, will not overwrite files for you. This is a design feature, not a flaw. Forrás.
Aztán van pár megoldási javaslat a törléstől az átnevezésig.
Tulajdonos ellenőrzése: pacman -Qo /path/to/file - ha nem tartozik másik csomaghoz, akkor nevezd át és kész.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Elektromos autók - motorok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vicces képek
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Asztrofotózás
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
- www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok!
- Huawei Quidway S5324TP-SI-AC - 24G, 4SFP, L2, managed switch
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Mabox, azt hittem elírtad. A linkelt kép ugye azt írja, hogy már fent van az adott fájl a fájlrendszerben, gondolom ha konzolból leszeded a xorg-server csomagot meg telepíted újra akkor megoldódik, de csak egy tipp. Megjegyzem a Gnome verzió virtuális gépben való próbálgatásakor nekem is voltak gondok a Pamac-kal (nem tudom, hogy a Pamac csinálta-e, vagy miért volt), de hibára futottak az update-ek. Aztán utána nemsokkal lefutott. KDE alatt ilyen sosem volt. Az persze erre a gépre tényleg nem opció.