Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Manjaros fába vágtam a fejszémet. Sajna az öreg Toshiba Satellite l305-re a KDE-s verzió kicsit erős volt, felraktam helyette a Mabox fedőnevű spint, valahogy ez a szint, amivel lubickol a laptop. Volt vagy 624 frissítés, sajnos a xorg-okat nem tudtam frissíttetni, mert gondja volt velük, látszólag el is akadt a frissítés, de reboot után már csak ez a pár xorg csomag volt frissítendő:
Ezeket nem frissíti, igazából az update sem fut le a csomagkezelőben, ezzel van nyűgje:
Debian vonalon ellennék ezzel, igaz ott ilyesmivel nem szoktam találkozni!
Poent félretéve, jó lenne pár ötlet, merre induljak. Az, hogy nem a legfrissebb a xorg, nem annyira érdekel, de nem megy a frissítés, valahol elakad.thnx előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen processzort vegyek?
- Ford topik
- Projektor topic
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- BMW topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Fotó állvány eladó
- Apple iPhone 15Pro 128GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- MSI Modern 15 FHD IPS Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Graphics Win11 1év Garancia
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- új, összeszerelt Razer Iskur V2 Fabric gamer szék
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Poent félretéve, jó lenne pár ötlet, merre induljak. Az, hogy nem a legfrissebb a xorg, nem annyira érdekel, de nem megy a frissítés, valahol elakad.