Hirdetés
- Analóg-mechanikus hibrid billentyűzetekkel újít a Logitech
- Beolvad a Palitba a Galax a VGA-piac nehézségei miatt
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Manjaros fába vágtam a fejszémet. Sajna az öreg Toshiba Satellite l305-re a KDE-s verzió kicsit erős volt, felraktam helyette a Mabox fedőnevű spint, valahogy ez a szint, amivel lubickol a laptop. Volt vagy 624 frissítés, sajnos a xorg-okat nem tudtam frissíttetni, mert gondja volt velük, látszólag el is akadt a frissítés, de reboot után már csak ez a pár xorg csomag volt frissítendő:
Ezeket nem frissíti, igazából az update sem fut le a csomagkezelőben, ezzel van nyűgje:
Debian vonalon ellennék ezzel, igaz ott ilyesmivel nem szoktam találkozni!
Poent félretéve, jó lenne pár ötlet, merre induljak. Az, hogy nem a legfrissebb a xorg, nem annyira érdekel, de nem megy a frissítés, valahol elakad.thnx előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Dell Latitude 5290, 2 az 1 ben,12.5",FHD,i5-8350U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4594
- AKCIÓ! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 27% - ÚJ - Captiva 16" Notebook! Ryzen 9955HX / RTX 5090 / 64GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Poent félretéve, jó lenne pár ötlet, merre induljak. Az, hogy nem a legfrissebb a xorg, nem annyira érdekel, de nem megy a frissítés, valahol elakad.