Hirdetés
- Pánik a memóriapiacon
- Fujifilm X
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- ASUS ROG Ally
- Az Intel korábbi vezére szerint a kvantumforradalom gyorsan elsöpri a GPU-kat
- Milyen videókártyát?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Akciókamerák
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nekem is fura volt ez a Mabox, de emlékeztem, hogy pár napja még volt Openboxos verzió az oldalukon, ma nem találtam, de rákeresve ezt a Maboxot leltem. Meglepően semmi fapados jellege nincs, mintha nem is Openbox lenne, nagyon tetszik.
Köszi a javaslatot....kicsit le van halva desktopon a PH oldal......mire belemerültem volna ebbe a bonyolultságba, megérkezett Archfőnök a nyaralásból és a --force kapcsolóval sikerült!

Köszi nektek a helpet.
Nem könnyen tudtatok rábeszélni erre az Arch vonalra, de a laptopon szerintem ezzel fogok szórakozni egy darabig. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A hiba kiírásán kicsit aggódtam, mert hasonló
.soxorg hiba nagyon régen Debianon fordult elő, ott elég nyekergős volt a megoldása, de legalább tanultam a konzolos helyreállítást.Itt egyébként frissítéskor még felhozott a networkmanager-rel kapcsolatos jogosultság hibát is, de reboot után mégis rendbejött minden, fel is kapcsolt wifire.
Szóval jó lesz ez az Arch-vonal, fene se gondolta volna, bár kicsit olyan érzésem van, ha hibát látok, mint bő 4 éve Debiannnal.

(#474) BoB
Épp ideje volt már, hogy abbahagyd a lubickolást!

(#476) BoB
Valóban nincs kockázata a próbálkozásnak, van másik Arch származék is a laptopon!

Ja igen, ennek a Mabox-nak még olyan a telepítője, mint a Manjaro volt régebben, tök könnyen kezelhető, simán van alul egy sor, ahová be lehet írni a kernel opciókat!
Most megyek belemászok a GRUB cfg-be.....(#475) Dave™
Kedvelem a favágó módszereket amúgy, nekem többnyire beválnak. (nem direkt dobtam fel a favágós labdát)
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 4GB DDR4 zsanér törött laptop
- 2 db (130 / 131) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Jura Impressa S90 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i3-7G I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Nem könnyen tudtatok rábeszélni erre az Arch vonalra, de a laptopon szerintem ezzel fogok szórakozni egy darabig. ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)