- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mini-ITX
- Kompakt vízhűtés
- E-book olvasók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Viszonylag olcsó, 26,5 hüvelykes QD-OLED monitor bukkant fel az MSI kínálatában
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Basszus ez fenn van!
Van egy dualbootos Asus T101HA transformerbookom windows 10 64bitessel és Manjaro kde 64 bitessel.
Vért izzadtam mire a nonfree verziós live rendszer hajlandó lett elindulni. A grub menü első sora nem műkszik , de a második menüpont mindkét sora indul a sima kerneles is , meg a fallback is. Ha most meglépek egy sudo update-grub műveletet akkor meggyógyul a grub menü első sora? A windows is indítható.
A linuxot is meg a winnyózt is kereszbe kellett fordítani telepítés után. -
Asus T101HA 4GB RAMos kétéltűn egy ízben sikerült az UEFI telepítős Manjaro pendrájvot elindítanom kikapcsolt fastboot és kikapcsolt secure boot, valamint letiltott windows bootmanager mellett. Szépen fel is állt a live rendszer, igaz keresztbe fordított képernyővel. Annyit még elértem, hogy sikerült a feje tetejére állítanom.
Hogy tudnám ezt mégegyszer azt elkövetni , hogy elinduljon a live rendszer??????
Csináltam 25 gigabájt helyet az SSD-n. A / és a swap partíción kívül kell majd még rá valamilyen egyéb partíció? Hova tegyem majd a Grubot? Most rajta van a Windowsos 450 megás recowery , a 100 megás EFI és a C: partíció , nomeg a 25 giga szabad hely. ?????Mi volt az a varázslat amitől elindult szépen a bootolási folyamat és nem állt meg az első négy sor után?
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3294
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- LG 34GN850P-B - 34" Ívelt Nano IPS - 3440x1440 - 160Hz 1ms - G-Sync - FreeSync - HDR 400
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest