Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petya XT
senior tag
Sajnálatos, hogy ez történik a Manjaro háza táján. Régóta, évek óta érződött ez már, látva a disztró drasztikus változásait, látszott, hogy nem egy irányba indultak el, megszámolni sem tudom, hogy pl. az X11-Wayland váltást hányszor húzták meg(és még mennyi apró dolog volt). A közösségi kiadások ígéretesek, de sajnos sokszor azoknál is tapasztaltam az alaprendszer hibáit.
Most legalább leírták, hogy mi van, és mi várható.
Én a helyedbe nem nagyon esnék kétségbe, ha ismered a Manjaro(Arch) kezelését nagyjából(feltételezem, hogy így van), a többi rollinggal sem lesz bajod, sőt meglepetésre kevesebb, mint a Manjaroval. Az Endeavour sokkal kezesebb, és letisztultabb, mint a Manjaro, de a Cachy sem ördögtől való, mint ahogy lentebb írták. Ez a szép, nem vagy megkötve semmivel, ha nem tetszik, váltasz.oszthagymarakodjanak.
Új hozzászólás Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Lenovo IdeaPad 5 Pro - 14" 2.8K 90Hz - i5-1135G7 - 8GB - 512GB SSD - Win11
- ÚJ Lenovo IdeaPad Slim 3 - 15.3" WUXGA - Snapdragon X X1-26-100 - 24GB - 1TB - Win11 - Garancia
- HP ELITE 8000 SFF PC: passzív VGA HDMI, C2D E8400 + 4GB RAM
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia, 4G LTE OPCIÓ
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 10 - 27% ÁFÁS (0332)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest