Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fenyő
őstag
Nálam ha a bootba nem fagyott bele (de mint írtam ez hardver és/vagy kernel függő volt) akkor onnantól beton stabil volt, bár én csak az xfce verziót próbáltam, xfce-n fagyást meg még nem (max adobe flash fagyott ha a hardveres dekódolást bekapcsoltam, de ez leginkább az adobe sara) max csak néha bugot (az is inkább csak a régebbi 4.8-as verzión) tapasztaltam.
Gurb.cfg-ben pedig a Manjaros sorok inirtd-vel kezdődő sorába más grubok csak az intel-ucode-os img fájlt adják meg utána még kell adni a /boot könytvárban levő initramfs-kernelneve.img fájlt is, különben nem fog elindulni, mondjuk ezt minden egyes grub/kernel frissítés után el kell játszani, szóval ha több rendszer van érdemesebb inkább a Manjaro grubját használni és akkor nem kell ezzel vesződni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Battlefield 6 - Digitális játékkulcs
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HP 15S FHD LED Matt i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest