- Hálózati kábelek és szerelésük
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- VR topik
- Bluetooth hangszórók
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Apple MacBook
- Mini-ITX
Új hozzászólás Aktív témák
-
Met30
tag
Köszi az rpm-es linket. Megfogom nézni, bár éjjel rendesen elvette a kedvemet a linux. Visszatettem a 10.0-s vert, mert szerintem a 10.1-es 3. cd-je nem jó. Telepítés után gondoltam csinálok egy frissítést. Kiválasztottam a letöltő oldalt, majd a létező összes frissítést. 1119 mb volt az össz állomány. 3 óra alatt le is szedte. Mikor azonban elakarta kezdeni a telepítést, az összes csomag hibás aláírást tartalmazott s fel sem engedte tenni.
A másik dolog, hogy én szeretem a gépemet teljesen egyénivé alakítani. Az XP-nél is jónéhány dll és exe átszerkesztése, saját theme készítése után mondtam azt, most már ok. S ezt szeretném linux alatt is elérni. Ezért is szerettem volna feltenni a superkaramba progit. Sajnos itt is aláírásbeli gondok voltak. 3 verziót is kipróbáltam, s egyik sem jött össze. Az angol tudásom nem olyan, hogy nekiálljak angol oldalakat olvasgatni - bár sokmindent megértek -.
Arról lemondtam, hogy minden hardverem tökéletesen menjen. Sajnos a webcamom s az infrám valószínű nem fog menni. De az számomra szomorú, hogy még a programok is ezt csinálják.
Most win alatt megcsinálom a webfrissítést, aztán ha lehiggadok lehet újra nekiállok a linuxnak.
Ja s lenne egy kérdésem. Az rpm-es oldalaknál ált. két verzió is van egy telepítőböl. Egy ix86 s egy src. Mi a kettő között a különbség?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- LEGO klub
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen egeret válasszak?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- BANKMENTES részletfizetés ASUS TUF F16 FX607JV-QT212 Tesztvideó a leírásban Nézd meg működés közben
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest