Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Met30

tag

válasz mkbla #159 üzenetére

Köszi az rpm-es linket. Megfogom nézni, bár éjjel rendesen elvette a kedvemet a linux. Visszatettem a 10.0-s vert, mert szerintem a 10.1-es 3. cd-je nem jó. Telepítés után gondoltam csinálok egy frissítést. Kiválasztottam a letöltő oldalt, majd a létező összes frissítést. 1119 mb volt az össz állomány. 3 óra alatt le is szedte. Mikor azonban elakarta kezdeni a telepítést, az összes csomag hibás aláírást tartalmazott s fel sem engedte tenni.

A másik dolog, hogy én szeretem a gépemet teljesen egyénivé alakítani. Az XP-nél is jónéhány dll és exe átszerkesztése, saját theme készítése után mondtam azt, most már ok. S ezt szeretném linux alatt is elérni. Ezért is szerettem volna feltenni a superkaramba progit. Sajnos itt is aláírásbeli gondok voltak. 3 verziót is kipróbáltam, s egyik sem jött össze. Az angol tudásom nem olyan, hogy nekiálljak angol oldalakat olvasgatni - bár sokmindent megértek -.

Arról lemondtam, hogy minden hardverem tökéletesen menjen. Sajnos a webcamom s az infrám valószínű nem fog menni. De az számomra szomorú, hogy még a programok is ezt csinálják.

Most win alatt megcsinálom a webfrissítést, aztán ha lehiggadok lehet újra nekiállok a linuxnak.

Ja s lenne egy kérdésem. Az rpm-es oldalaknál ált. két verzió is van egy telepítőböl. Egy ix86 s egy src. Mi a kettő között a különbség?

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák