Új hozzászólás Aktív témák
-
meoindil
aktív tag
-
Met30
tag
ezekszerint neked szerencséd volt vagy olyan programot választottál, mert nekem a hibás aláírású programoknál hibaüzenet volt az eremény az indításakor.
A másik észrevételem pediglen az a hozzászólásoddal kapcsolatban, hogy pontosan azt teszem: kérdezek. Mivel tudom, hogy most ismerkedem a linuxal. S nem is azt várom, hogy 3x klikk s fentvan, de sok programnál semmi leírást vagy csomagfüggőséget nem találtam. S nem igazán tetszik amikor egy programhoz kér csomagot amik újabb csomagokat hiányolnak s így tovább. Mert ezalapján egy programhoz a fél internetet feltehetném, ha használni szeretném.
A harmadik észrevételem pedig az, hogy a cd-n lévő aláírások sem jók. Este két olyan csomagot sem tudtam a 10.1-es ver. 3.cd-jéről feltenni emiatt. Először hibás aláírás volt az üzi, majd a csomag telepítése nem sikerült.
A linket pedig köszönöm. Találtam megfelelő infót rajta.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby rádiós topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Autós topik
- Steam topic
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- World of Tanks - MMO
- Sorozatok
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest